Powiem tak jest to dosyć przyjemny ciekawy prosty serial,ma swoją zagadkę ale nie mąci za
bardzo w głowach...nie ma żadnych dinków mutantów ani coś w tym stylu....Warto
obejrzeć...Cały sezon obejrzałam w połowę jednego tygodnia:)
Ja cały sezon obejrzałam w jeden dzień zeby sobie jeszcze wszystko dokładnie przypomnieć xD
Woow no to nieźle.....Ja zawsze czekałam aż mężuś wróci z pracy:)A tak może i też bym przez cały dzień wszystko obejrzała:)Jestem zawiedziona że prawdopodobnie nie będzie sezonu II :(
Bardzo podobała mi się osobowość Tylera:)Jako władca kolonii...zrobił wszystko dla jej dobra:)Szkoda że nie mamy takich rządzących w Polsce:):p
Hah dobre :D
Też lubiłam Taylora no i Wash,szkoda że ją uśmiercili:/
Właśnie,szkoda że nie bedzie sezonu,po mimo tego ze większość sezonu trochę się nudziłam,serial oglądalo się całkiem fajnie no a finał świetny.
Mój mąż uwielbiał Wash,jak stwierdził kiedyś lubi jak kobieta w filmie robi rozpier*duche:)A spojrzenie Taylora ...he idealnie nadaje się do takich ról:)Tak masz rację niby nie było aż tylu akcji ale film wciągał mimo wszystko i był przyjemny i lekki do oglądania.Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się zmobilizują do drugiego sezonu....Myślę że byłoby jeszcze ciekawiej...tylko więcej scenek z dinkami sobie życzę:)Ale i trak zachwalam serial:)Godny polecenia dla tych którzy nie krytykują każdego szczegółu i nie spodziewają sie od razu rewelacji...Ja właśnie podeszłam na odwrót zanim obejrzałam serial i dzięki temu mile się zaskoczyłam....
Również mama cichą nadzieję,że jeszcze może kiedyś powstanie sezon 2.Zaczełam oglądać Terrę Novę tylko dlatego,że serial również z dinkami i nie tylko;) -Primeval się skończył i nie miałam co oglądać xd
He he ja znowu oglądałam przedtem całe 5 serii czarodziejek z księżyca;)Małe przypomnienie dziecinstwa i też skończyliśmy oglądać...i zarówno jak czekam na nowe sacrifice dalszy sezon czarodziejek:)...też niewiadomo co dalej bo nakręcili dwa odcinki i wstrzymali...no i trzymam kciuki za terra no*w*ą:pp
Poważnie? Wam się to podoba ? Przecież to jeden wielki niewypał. Jestem bardzo ciekaw na co poszła cała ta kasa (podobno pilot kosztował około 15 mln dolarów!), CGI są tragiczne, w Zaginionym Świecie (serial kanadyjski z 2002r.) były porównywalne, a serial kosztował grosze. Postacie są totalnie tekturowe bez cienia jakiegokolwiek charakteru (może oprócz głównego bohatera, ale widać, że bawi się rolą), historia jest zbyt familijna i mało ciekawa.
Naprawdę myślałem, że taki budżet i nazwisko Spielberga + dinozaury to będzie coś, a wytrzymałem do 8 odcinka mimo, że serial miał u mnie DUUUŻY kredyt zaufania.
Zaginiony Świat też oglądałam i jest to jeden z moich ulubionych seriali,zdecydowanie lepszy ,pomimo słabych efektów,niestety zakończenie też beznadziejne i brak kolejego sezonu tak jak w tym wypadku.
Jeżeli chodzi o TN.Nie jestem jakąś jej wielką fanką.Pomimo tych wszystkich błędów i nie dociągnieć serial oglądało mi się całkiem fajnie,chociaż trzeba przyznać,że często się nudziłam.
No wiesz każdy ma swój gust tak?...Dla mnie oglądało się go przyjemnie i żałuje że nie ma drugiego sezonu....Zaginiony świat też oglądałam i także mi się podobał...Może Terra nova ma niedociągnięcia ale jednak dla mnie miała to coś....Jeśli nakręcą drugi sezon i przecież jak mówisz mogą to zrobić za grosze jak w przypadku ZŚ'ta,mam nadzieję że będzie więcej akcji i efektów...Tylko tego mi tu brakuje,ale ogółem zagadka z tym synem ,kto jest rzeczywiście dobry szóstki czy Taylor no to mi się podobało.Typowy film który można obejrzeć sobie z mężusiem do kolacyjki przed spaniem i trochę się zrelaksować:)...Ja właśnie pierwsze dwa odcinki obejrzałam z ciekawości co to jest....i ja akurat sie nie zawiodłam.