PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76906
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Jest najgłuszym serialem jaki życiu oglądałam... takiej masy nieścisłości w zachowaniu człowieka nie ogarniam. Nie mówię już o prawach fizyki i innych..Ale kurcze porwało mnie to mimo wszystko.

ocenił(a) serial na 1
kahamuha

Może dlatego skończyłem na pierwszym odcinku. Jestem wyjątkowo uczulony na błędy logiczne w tego typu produkcjach, a tu producent w każdej minucie zarzuca odbiorcę kilkoma. :p Nie dałem rady.

ocenił(a) serial na 8
nano50

Tylko zauważ że dałam 8 w skali filmweba. Ty dałeś 1. Moje pytanie w tytule: czemu to ludzie lubią? Bo czasem coś po prostu wciąga..głupia historia a chcesz wiedzieć co będzie dalej..bez spiny, tak dla relaksu :) Skoro jakiś serial doczekał się 7 sezonów to jednak komuś zagrał w duszy

kahamuha

Mnie to on tak wciągnął, że o jego głupocie dowiedziałem się z komentarzy. I się w głowę stłukłem jak mogłem tego nie zauważyć, jak zazwyczaj zwracam na to mniejszą bądź większą uwagę. Normalnie oderwać się nie mogłem. :) 

ocenił(a) serial na 8
Radek_Traczyk

Czyli jednak twórcy dali radę :) Niby trochę z nas zrobili w konia z logiką ale widocznie czasem tak jest dobrze...za dużo się dzieje żeby jeszcze to co nas bawi przez analizę rozpieprzać. Bez kija w tyłku żyje się lepiej i wszystkim hejterom Bajo Bongo :)