PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76912
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Dobrze pisze ?

ocenił(a) serial na 9

Nie pamietam juz dokladnie tego i nie chce mi sie wlaczac. Czy mi sie zdaje czy Jaha przed zjedzeniem chipu widzial A.L.I.E? jak tak to jakim cudem , nie pmaietam tego dokladnie. No a jezeli nie to gdzie on znalazl chipa ? i kto normalny by zjadlby takie cos. Wlasnie tego mi brakowala w ostatnim odcinku, paru wytlumaczen od Jahy, prawa reka wirusa a nic nawet nie omowil jak to sie wszystko zaczelo. Mam nadzieje ze w czwartym sezonie wszystko bedzie omowione.

ocenił(a) serial na 9
ttrroonnkk

16 odcinek 2 serii Jaha widział Allie bez łykania chipa, widział ją jako hologram. Jako hologram widział ją jeszcze Murphy w 1 odcinku 3 serii. Nie widziałem, albo nie pamiętam żeby Jaha brał chip. Większość odpowiedzi jest właśnie w tych 2 odcinkach... oraz w 7 odcinku - retrospekcja ze stacji 13.
W ostatnim odcinku jest jeszcze temat elektrowni, ale to rozwinie się pewnie dopiero w 4 sezonie.

ttrroonnkk

Też nie przypominam sobie, by było pokazane jak Jaha zjada chipa. Ten sezon miał dużo nieścisłości, gonili z fabułą i jakoś tak te wątki są takie szarpane i niedociągnięte. Finał mnie trochę rozczarował, nie wyjaśnili wielu spraw, ale pewnie po to by mieć o czym zrobić 4 sezon.