PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76910
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Luki w pamięci

ocenił(a) serial na 7

Jak w temacie, trochę już nie oglądałem tego serialu i nie potrafię skojarzyć kim jest Echo, a kim była Ontari i Anya. Mógłby mi ktoś przypomnieć? Jakieś konkretne zdarzenia związane z nimi? Bo samo "przywódczyni plemienia (nazwa plemienia)" mi nic nie powie. :P

ocenił(a) serial na 7
Kar0oOl

Echo: Pamiętasz jak Bellamy w 2 sezonie został wysłany do Mount Weather jako szpieg? Spuszczali z niego krew, ale Maya mu pomogła i potem zauważył w klatce właśnie Echo i obiecał, że po nich wróci. W 3 sezonie dowiadujemy się, że Echo jest z Ice Nation.
Ontari: również z Ice Nation, Czarnokrwista, czyli mogła włożyć tego chipa A.I.2. Pomordowała inne dzieci jeszcze przed konklawe (po śmierci Lexy oczywiście). No ale Clarke chipa zabrała do Luny. Później wpadł Jaha z Allie 1 i przekonali Ontari do wzięcia chipa, który kontrolował wszystkich.
Anya: Clarkie spotyka się z nią na moście jeszcze w 1 sezonie ( Finn chciał się ugadać z Groundersami :D ). No ale Jasper zaczął strzelać i na koniec sezonu Anya wpada z armią na Setkę. Clarke pali armię, a potem wpadają typy z Mount Weather i zabierają ocalałych. Później Clarke spotyka Anye w klatce w 2 sezonie, uciekają z MW i dogadują się, żeby połączyć siły Skaikru i Trikru w odbiciu ludzi z tej góry. Niestety Anya ginie przypadkowo.
Mam nadzieję, że pomogłam, jeśli jakieś jeszcze pytania masz to pisz śmiało, pozdro :)

ocenił(a) serial na 7
Tekashikika

Wszystko elegancko wyjaśniłaś. Dziękóweczka. ;)

ocenił(a) serial na 7
Kar0oOl

Nie ma za co, polecam się na przyszłość :D