The 100

2014 - 2020
7,5 78 tys. ocen
7,5 10 1 78032
6,7 3 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Dla mnie serial skończył się właśnie na tym odcinku, kto oglądał, ten zrozumie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Zarost?

miss_russ

Właśnie nie wiem czy oglądać dalej, bo się wkurzałam.

ocenił(a) serial na 8
Comanka

Raczej nie

ocenił(a) serial na 8
wojtek45_gawlas

Kolejne odcinki też są smutne, jedne z najgorszych.

ocenił(a) serial na 7
miss_russ

Aż sprawdziłem na którym odcinku ja przerwałem oglądanie i wszystko sie zgadza

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

Ja jakoś przetrwałam 3 sezon, który według mnie był najgorszy (niestety nie tylko ze względu na ten odcinek) i uważam, że warto oglądać dalej. Bardzo dużo się zmieniło w 4 sezonie, a kolejny zapowiada się naprawdę świetnie, chyba że znowu coś zepsują, ale na pewno wrócę do The 100.

ocenił(a) serial na 10
aga28898

Według mnie 3 sezon był najlepszy, a 4 na równym poziomie. Nie rozumiem za co wszyscy uwielbiali TĘ postać. Dla mnie najważniejsze aktualnie jest żeby Murphy'emu nic się nie stało, ale w razie czego nie przestanę oglądać serialu jak co niektórzy. Na IMDb oceny odcinków po "Thirteen" spadły do 5/10 bo banda oszołomów nie mogła się pogodzić z Tą jedną sceną i w komentarzach i recenzjach odcinków były jaja, że "1/10 nie oglądałem". 3 sezon odstawał od serialu, serial poleciał w totalne Sci-Fi i stał się mroczniejszy, szczególnie pod koniec sezonu. Idąc tokiem myślenia tych ludzi ja powinienem przestać oglądać serial w odcinku 4x10, bo stało się coś po czym rozpaczam do dziś.

miss_russ

Ogladalam i nie rozumiem. Chodzi o smierc TEJ osoby czy atrakcje z tym zwiazane? Bo atrakcje grube i az boje sie co bedzie dalej bo widze ktos popuscil wodze fantazji.. Co do smierci to okolicznosci tragiczne mozna bylo cos lepszego wymyslic ale sytuacja sama w sobie na 6+ bo tego sie chyba nikt nie spodziewal

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

W 4 sezonie pełno się pozmieniało warto oglądać dalej

ocenił(a) serial na 4
miss_russ

Chodzi o to , że już nie zobaczysz romantycznych łóżkowych scenek ? Właśnie jestem po, ale nie ma co dramatyzować. Clarke sobie przygrucha kolejną kocicę.

ocenił(a) serial na 7
miss_russ

Jak dla mnie serial ogolem jest zwykla teen drama... Jak to przelknac, podobnie jak "choose" i inne badziewia i irytujace maniery postaci, to serial mozna nawet uznac za dobry.

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Dla mnie 5 sezon jest kompletnym absurdem i tak jak zepsute zostały 2 postacie głównego nurtu to ja nie mam pytań.

miss_russ

Zdecydowanie warto oglądać dalej. Serial jest bardzo nie równy, ale są odcinki,które rekompensują wszystko. Leci 6ty sezon a twórcy wciąż mają pomysły i rozwój bohaterów jest widoczny.

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

Strasznie frustrujący jest cały 3 sezon
Aż nie chce mi się oglądać dalej