PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76910
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Zakochani

ocenił(a) serial na 10

Strasznie mnie to drażni, że w serialu do połowy 3 sezonu pozabijali po jednej osobie z każdej zakochanie pary. Najpierw Clark zabiła Fina, później Jasper stracił Maye, Bellamiego dziewczyna zginęła z rąk ziemianina, Lexe zabił strażnik......i na koniec najgorsze..... zabili Lincolna!!! Czy na prawdę nikt tam nie może tworzyć szczęśliwej pary????

xxCRAZYxx

Może chcieli zaszokować widza tanimi chwytami, ale usuwanie najciekawszych postaci to raczej nie najlepszy sposób na wzrost oglądalności. Serial dużo stracił po śmierci Lincolna, zrobienie z Jaspera świra też wyszło beznadziejnie. Jak w kolejnym sezonie nie zaczną się jakoś ogarniać to serial w depresję wprowadzi. Przecież tu od samego początku dzieje się coś złego bez wytchnienia. Mogliby jakoś rozładowywać napięcie od czasu do czasu :D

ocenił(a) serial na 8
xxCRAZYxx

Murphy i jego panna mają się dobrze.... :p

ocenił(a) serial na 7
xxCRAZYxx

Dla ścisłości dziewczynę Bellamiego nie zabił Ziemianin ;) Tylko Emerson z MW podał kod dla Królowej Azgedy, żeby wysadzić ich w powietrze :)

ocenił(a) serial na 10
Tekashikika

Byłam przekonana, że to ziemianin któremu Emerson podał kod

ocenił(a) serial na 7
xxCRAZYxx

No w sumie oni wszyscy to Ziemianie :D. Ale tu akurat chodzi o Ice Nation :)

ocenił(a) serial na 8
xxCRAZYxx

Octavia jeszcze niedawno straciła gościa, który potencjalnie mógłby być jej drugą miłością :)
Szkoda, bo zaczynałam gościa lubić.

ocenił(a) serial na 10
Carmellia

Teraz już dotarłam do końca 4 sezonu. To też mnie wkurzył, że Illian (czy jak to imię się piszę) brał udział w konwencie i musiał zginąć. Miałam nadzieję, że stworzy parę z Octavią i może w końcu ona żadna trochę szczęścia

ocenił(a) serial na 8
xxCRAZYxx

Dla mnie jego wątek był totalnie bez sensu, skoro go uśmiercili po zaledwie kilku odcinkach. Dali widzom nadzieję na fajną postać z potencjałem, a tu taka lipa. Bezsens totalny.