PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76912
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

,,w dodatku dlsrednie szalu nie robiace,poczatek interesujacy 13 spokoo fajnie si eogladalo ,ale im glebiej w las tym ciemniej i gorzej...2 sezon no polowa 2 sezonu spoko fajna duzo sie dzieje wiecej niz w 1 sezonie bardizej brutalna jest ale to co widac jakies 3 ,4 odcinki do konca sezonu 2 to jakas kpina naciagane to strasznie ,gadaja i gadaja ze musz isc do mount..i tak cale 3 ,4 odcinki to samo a jak juz tam sa juz otwieraja drzwi to dupa nie wchodza ..masakra..byle zamiast mniej odcinków bylo wiecej a to nie potrzebne ,nie lubie naciagactwa ..bo az sie wynudzilem przez tea druga czesc sezonu

Mar_28

Po pierwsze - postaraj się na drugi raz używać jakiejkolwiek składni, bo nie idzie tego czytać.
Po drugie - poniekąd się zgodzę. Masz rację - jest to sc-fi adresowane w dużej mierze do młodzieży, ale nie ma się co dziwić, jeśli spojrzy się na nazwę stacji, która to produkuje. Sama fabuła miejscami kuleje, niektóre wątki są iście wyjęte z pseudodramatów dla nastolatek, aczkolwiek, serial jako całość prezentuje się naprawdę nieźle i na pewno zasługuje na więcej niż 4, które mu wystawiłeś. Ta produkcja nie jest i na pewno w założeniu twórców nie miała być ambitna niczym "Gra o tron", "House of Cards", "Penny Dreadful" czy "Sherlock". Jeśli chcesz poważnych seriali to polecam ci właśnie te, a skoro interesujesz się czymś "dorosłym" w typie postapo to obejrzyj "The Walking Dead" (choć i tam głupot co nie miara). Biorąc się za "The 100" mogłeś najpierw sprawdzić stację, która to robi i jej wcześniejsze produkcje, a nie oczekiwać dzieła. Mi tam się serial podoba taki, jaki jest, choć jestem zwolenniczką tych ambitniejszych. Można się przy nim na jakiś czas oderwać.

ocenił(a) serial na 4
Ivelise

no wiem wiem ze zaastanawialem sie wlasnie czy 4 czy 5 bo ogolnie to tak po miedzy .wiecej nie ma szans,co do the walkin dead to oglądam ale marnuje czas to takie glupie i nudne tak tylko dla zabicia czasu ogladam,co do ogldadania the 100 to wiedzialem ze stacia robi wlasnie seriale tylko takie mlodziezowe ,nie mowie ze takich nie ogladam(jak smollville,arrow,czy flash czy nikita czy the tomorrow people) co do serialu to potencjal jest jakis tam ale w 2 sezonie koncówka jak dl amnie za dluga az przenudzalo tym ze nie gadaj ai gadaja i nie da do tej mountae.ze 3,4 odcinki wczesniej czyli tak jak w 1 sezonie 13 moglo bybyc i juz by mi sie podobalo a tak to takie przedluzanie ..bez sensu.