The Bear: Sezon 3 The Bear sezon 3, odcinek 8
odcinek The Bear (2022)

The Bear | Kruszony lód

Ice Chips 40m
7,1 460  ocen
7,1 10 1 460
The Bear
powrót do forum s3e8

Niepotrzebny

ocenił(a) serial na 8

Ale to była masakra. Można pominąć ten odcinek, a najlepiej dać sobie spokój z całym 3 sezonem.

ocenił(a) serial na 9
Wooster

A ja uważam że to był dobry odcinek. Pokazał, jaką matką jest Donna i dlaczego Sugar, Carmy i Micheal byli jacy byli.

ocenił(a) serial na 9
Wooster

Ja uważam, że odcinek fenomenalny i dokładnie jak powyżej - bardzo potrzebny w pokazaniu relacji Sugar/DD oraz dlaczego Carmy czy Michael są, jacy są. Dodatkowo aktorsko i emocjonalnie ten odcinek to jest jednak też mały ukłon w stronę odcinków z drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Lancasterrr

zależy co kogo interesuje. mnie interesowała kuchnia, restauracja, to co się tam dzieje. A tego było mało w tym sezonie. Dlatego jak Dd zaczęła rodzić, to przewijałem, bo mnie kompletnie to nie interesowało. Ani ona, ani ta matka. może to był błąd, ale już i tak do tego odcinka nie wrócę.

ocenił(a) serial na 5
Wooster

Ja wymęczyłem te 2 sezony to ten 3 tym bardziej odpuszczę.

ocenił(a) serial na 9
Wooster

Przewijałeś, to nie obejrzałeś odcinka

ocenił(a) serial na 7
Wooster

Na razie jestem na tym odcinku i jest najlepszy z całego sezonu. Tym samym jeden z lepszych w całym serialu.

ocenił(a) serial na 8
Wooster

Zostały mi jeszcze dwa z trzeciego sezonu, ale póki co ten najlepszy. Ładunek emocjonalny, aktorstwo i muzyka zrobiły robotę. Wzruszył.