PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505051}
6,7 715  ocen
6,7 10 1 715
The Beautiful Life: TBL
powrót do forum serialu The Beautiful Life: TBL

No to po serialu:/

ocenił(a) serial na 7

pierwszy odcinek obejrzało 1,4 mln osób. dla porównania inne tego typu
produkcje ogląda na początek koło 5mln. Jak się nie poprawi to będzie po
serialu:/ a szkoda:/

red_zer0

Moim zdaniem na bank zdejmą, bo serial nie oferuje nic co mogłoby widza przyciągnąć, ładna otoczka z pustką w środku, jak każde teen drama, tyle, że bez żadnych wampirów (serial BEZ wapmirów?!), bez śpiewania, medyczno-kryminalnych zagadek, ani bogatych dzicaiaków z nadmorkiego miasteczka. Nawet nie jest na podstawie żadnej książki! Mischa Barton nie jest za bardzo na topie, a reszta to jacyś "nie wiadomo kto". A w tym czasie na Fox'sie leci wieczór komediowy, całkiem niezły, a na ABC Glee, które całkiem nieźle sobie radzi (bo śpiewają...). A CW ma Vampire Daries, które się nieźle zapowiadają (chociaz wg mnie to trochę tez im sie nie udało, ale wampiry sobie poradzą w tym sezonie), Plotkare (której oglądalnośc też spadła, i słusznie, bo zaczynają przeginać, chociaż poprzednie sezony były fajne) i nieśmiertlene One Tree Hill. Nawet Melrose Place miało lepszy wynik niż TBL, chociaż to tez niezły gniot... No, więc zasadniczo nie mają po co marnować czasu antenowego na wyprany emocjonalnie i intelektualnie świat mody, temat jest passé i moim zdaniem powinni dać temu spokój i więcej uwagi poświęcić GG i VD, bo ma o wiele większy potencjał.

ocenił(a) serial na 8
Veniqua

dziwnym trafem serial do mnie przemówił, chociaż erę "teen" mam już dawno za sobą; na gorąco po pierwszym odcinku czekam na kolejne

ocenił(a) serial na 7
Veniqua

Przecież TBL leci na CW, także odchodzi problem "teen dramas" bo
praktycznie wszystkie lansowane seriale są na CW. Tym bardziej, że Barton
po odwyku jest znowu w modzie. I dziwi mnie, że serial lansuje Kutcher i
Perez Hilton i gra tam Corbin Bleu a wiadomo jakie HSM ma dalej parcie na
amerykańskie nastolatki. A tu taka klapa. Serial nie jest może super
genialny, jednak do mnie trafia. VD (sic!) totalnie mi sie nie podoba, Glee
jest przereklamowane, a Poltkare oglądam tylko dla ciuchów. Z TBL miałem te
same plany. Merlose Place to nie moja bajka, brakuje tylko żeby kręcili
codziennie i była by nowa Moda na Sukces. Ale fakt nie ma wampirów i nie
śpiewają:/ I nie wiem o której FOX puścił nowego Housa.

ocenił(a) serial na 7
red_zer0

ja mam jednak cichą nadzieję, że nie zdejmą go.. bo strasznie się na niego nastawiłam, VD do dupy pomimo, że też się nastawiałam będę tylko z ciekawości oglądać a GG bo lubię :)
więc niech nie ściągają!

ocenił(a) serial na 7
Misery_

niestety zdejmują( źródło www.perezhilton.com) ma zostać zastapiony Life
Un-Expected lub Fly girl