pierwszy odcinek obejrzało 1,4 mln osób. dla porównania inne tego typu
produkcje ogląda na początek koło 5mln. Jak się nie poprawi to będzie po
serialu:/ a szkoda:/
Moim zdaniem na bank zdejmą, bo serial nie oferuje nic co mogłoby widza przyciągnąć, ładna otoczka z pustką w środku, jak każde teen drama, tyle, że bez żadnych wampirów (serial BEZ wapmirów?!), bez śpiewania, medyczno-kryminalnych zagadek, ani bogatych dzicaiaków z nadmorkiego miasteczka. Nawet nie jest na podstawie żadnej książki! Mischa Barton nie jest za bardzo na topie, a reszta to jacyś "nie wiadomo kto". A w tym czasie na Fox'sie leci wieczór komediowy, całkiem niezły, a na ABC Glee, które całkiem nieźle sobie radzi (bo śpiewają...). A CW ma Vampire Daries, które się nieźle zapowiadają (chociaz wg mnie to trochę tez im sie nie udało, ale wampiry sobie poradzą w tym sezonie), Plotkare (której oglądalnośc też spadła, i słusznie, bo zaczynają przeginać, chociaż poprzednie sezony były fajne) i nieśmiertlene One Tree Hill. Nawet Melrose Place miało lepszy wynik niż TBL, chociaż to tez niezły gniot... No, więc zasadniczo nie mają po co marnować czasu antenowego na wyprany emocjonalnie i intelektualnie świat mody, temat jest passé i moim zdaniem powinni dać temu spokój i więcej uwagi poświęcić GG i VD, bo ma o wiele większy potencjał.
dziwnym trafem serial do mnie przemówił, chociaż erę "teen" mam już dawno za sobą; na gorąco po pierwszym odcinku czekam na kolejne
Przecież TBL leci na CW, także odchodzi problem "teen dramas" bo
praktycznie wszystkie lansowane seriale są na CW. Tym bardziej, że Barton
po odwyku jest znowu w modzie. I dziwi mnie, że serial lansuje Kutcher i
Perez Hilton i gra tam Corbin Bleu a wiadomo jakie HSM ma dalej parcie na
amerykańskie nastolatki. A tu taka klapa. Serial nie jest może super
genialny, jednak do mnie trafia. VD (sic!) totalnie mi sie nie podoba, Glee
jest przereklamowane, a Poltkare oglądam tylko dla ciuchów. Z TBL miałem te
same plany. Merlose Place to nie moja bajka, brakuje tylko żeby kręcili
codziennie i była by nowa Moda na Sukces. Ale fakt nie ma wampirów i nie
śpiewają:/ I nie wiem o której FOX puścił nowego Housa.
ja mam jednak cichą nadzieję, że nie zdejmą go.. bo strasznie się na niego nastawiłam, VD do dupy pomimo, że też się nastawiałam będę tylko z ciekawości oglądać a GG bo lubię :)
więc niech nie ściągają!