The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 2
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Zakazane życie

Life Among the Septics 59m
6,5 1,3 tys. ocen
6,5 10 1 1282
The Boys
powrót do forum s4e2

Do 5 sezonu pewnie Homelander będzie robił druta Butcherowi i będzie happy end... 
Co tu się dzieje ? 

Mateusz__25

lewactwo w rozkwicie ;)

Mateusz__25

Potem się głupie lewaczki dziwią dlaczego ludzie się wkurzają.

ocenił(a) serial na 9
Prolanc

Głupie prawaczki dopiero teraz się zorientowali, że serial się ciągle z nich naśmiewa, a potem się dziwią, że takie seriale są sukcesami i tylko jakieś 5% prawaków płaczę o serial, a 95% ma na to wywalone i ogląda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szadom_filmweb

No jak dla mnie ten serial jest bardziej antylewicowy imo, bo pokazuje nihilizm moralny w praktyce.

ocenił(a) serial na 9
Mateusz__25

Prawaki dopiero przy czwartym sezonie się zorientowali, że serial jest lewicowy i ciągle naśmiewa się z prawicy XD

szadom_filmweb

Serial nie jest lewicowy ale Amazon pewnie naciska żeby tam poprawność polityczna wciskać dlatego to tak wyraźnie widać. Ty jesteś po prostu fanatykiem i tego nie dostrzegasz ale to co zrobili z frenchim nie jest normalne. Nie po to buduje się taką relację przez 3 sezony żeby potem ją zakończyć w pierwszym odcinku słowami "kocham cię ale między nami nigdy nie zaiskrzy". Serial sam w sobie nigdy nie był skierowany albo do lewych albo do prawych. Naśmiewał się z jednych i drugich ale Amazon to jest lewicowe ścierwo wystarczy zobaczyć co zrobili z władca pierścieni. Założę się że tutaj też naciskali na producentów żeby nawciskali jakiegoś gówna i już widać efekt. Sezon 4 ma na razie najgorsze oceny że wszystkich. Ty jesteś po prostu upośledzony xd

ocenił(a) serial na 9
Prolanc

0. Ty mi brzmisz o wiele bardziej na fanatyka xD
1. Frenchie był biseksualistą od samego mpoczątku i się z tym nie krył.
2. Nie wiemy jeszcze jak skończy się jego relacja z Kimiko, więc nie ma co na ten moment wydawać osądu.
3. Tak jak mówiłeś, serial naśmiewa się zarówno z lewicy jak i z prawicy.
4. Tutaj masz cytat od twórcy serialu dotyczący ludzi, którzy mają problem z 'lewicowym ścierwem' jak to ująłeś:
"Mam swoją perspektywę i nie wstydzę się pokazywać jej w serialu – powiedział. Jeśli ktoś chce mówić, że serial jest "woke" czy jak tam to nazywacie, nie mam z tym problemu. Idźcie oglądać coś innego. Ale zdecydowanie nie będę niczego tonował ani przepraszał za to, co robimy. Niektórzy widzowie uważają Homelandera za bohatera. Jakbyście to skomentowali? W tym serialu znajdziecie wiele rzeczy. Subtelność nie jest jedną z nich. Jeśli więc wyciągasz z niego właśnie taki przekaz, to ja mogę tylko rozłożyć ręce."
5. Cytując wielkiego filozofa: "Ty jesteś po prostu upośledzony xd".

kamil12580

W punkt!

kamil12580

Widzisz nie boli mnie to że są tam jakieś lewicowe naleciałości typu homo bi geje czy co tam sobie wymyślisz. Boli mnie brak konsekwencji i logiki. A tego ten cytat w ogóle nie dotyczy. Jeżeli nie jesteś w stanie tego pojąć to jak to powiedział jeden wielki i przystojny filozof "Ty jesteś po prostu upośledzony"

Mateusz__25

Nic się nie dzieje, Frenchie od dawna przejawia to, że jest biseksualny

olimpiadka22

I to wyjaśnia dlaczego francuz po takim czasie budowania relacji z Kimiko nagle rypie czarnego ? No ta, nic się nie dzieje, faktycznie, brak logiki i spójności bo pedały są git, nic się nie dzieje. Masakra.

Mateusz__25

e tam wasze rozwazania w watku tam, to jak przyslowie mowi: problemy rasistów, sfrustrowanych inceli trzeciego swiata jak to sie mowi. Trzeba uwazac ogladajac a wszystko jest klarowne. Zaorali prawakow z IQ 50 i potem placz po forach ze dopiero przy 4 sezonie rozumieja prawacy ze to o nich. 3 sezony dawali szanse, ale nie, prawak to jednak wspolczucie

ocenił(a) serial na 9
MattBarlow

kitu nie ma, jedynie frustracja inceli

wspolczujeincelom

Mistrzu ja nie jestem sfrustrowany. To tylko serial, po prostu nie lubię skrajności, w lewo czy też w prawo. 

Mateusz__25

to sławetne, "nie jestem rasistą, ALE..." i po "ale" zawsze się osmieszacie. Jako analogia

wspolczujeincelom

Ale ogólnie to mam srogą bekę z takich pseudointeligentów jak Ty

Mateusz__25

widzisz moj nick? To juz wiesz komu wspolczuje. Wspolczuje.

wspolczujeincelom

Jakze bawi mnie Twoje złudne poczucie wyższości haha.

wspolczujeincelom

Apropos frustracji to Ty założyłeś profil specjalnie po to, żeby mi odpowiedzieć, więc trochę zalatujesz hipokrytą ale pisz mi jeszcze, mam niezły ubaw.

Mateusz__25

niee, nic nie rozumiesz, ale to norma, ja mam mase kont tu, bo moderacja sobie pozwala i muszę podnosic za pysk wolnosc slowa, czuwam nad tym tu, a jak widze przy okazji wasza frustracje z powodu gejow, to polewka przy okazji niejako. Czesto to tzw. kryptohomoseksualizm, na zasadzie ze wypieracie strach manifestujac fascynacje tym. Badania.

wspolczujeincelom

Nikogo nie zaorałes. Pajacu ty oświecony. Ha tfu na ciebie zje bie

Berserko

wyzwiska osmieszaja cie. Wspolczuje twoim rodzicom. ZOstales zaorany

wspolczujeincelom

Pal gume lewacki chwaście

Berserko

Lewak się zesrał ale mówi że to my smierdzimy, szkoda czasu na typa byku. 

wspolczujeincelom

Na badania to Ty powinieneś się udać bo masz srogo nasrane pod kopułą. Narcyzm nie jest zdrowy, tymbardziej u osób które złudnie uważają się za inteligentne tak jak Ty. Zaorales to Ty się swoimi zajebistymi teoriami. O ironio, Ty wyzywasz ludzi od inceli. Sroga beka.

Mateusz__25

zostales zaorany

wspolczujeincelom

Mogę się założyć, że jesteś tylko zwykłym smutnym trollem internetowym, który takimi wysrywami łechcze swoje ego.Serial się stoczył a ocena względem poprzednich sezonów mówi sama za siebie. 
Ps: naucz się jeszcze smutny człowieku, że skrajności są złe i niebezpieczne.

wspolczujeincelom

ty chyba jakiś upośledzony jesteś, albo jebiesz sie na lewo i prawo, powodzenia w szukaniu hifa jeśli tak.

Mateusz__25

Mnie rozwalil też nowy wygląd cycusia bez brody i z wąsikiem normalnie czarny Hitlerem

Sebasmmmmma

i do tego schudł, byłem przekonany że to inny aktor do póki nie sprawdziłem.
Szkoda, niektórzy ludzie nie powinni sie golić ani chudnać xD

ocenił(a) serial na 5
Mateusz__25

Raczej 5 sezonu nie będzie

Arche_1988

Zapowiedzieli 5 sezonów i na tym koniec. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
Mateusz__25

super pomysł to ty powinieneś napisać scenariusz

Mateusz__25

Po prostu serial idzie na dno