Dla wszystkich fanów, bądź oglądających. Dzisiaj, tj. 11.03.2011 stacja NBC na swojej stronie udostępni finał serialu. Życzę miłego oglądania!
chodziło Ci o 10 i ostatni odcinek czy jest jakieś zakończenie serii? bo 10 odcinek tak jak się zakończył to mogli w ogóle nie zaczynać :|
No 10 odcinek który nazwali finałem. Jeszcze niestety nie miałem czasu aby go obejrzeć, a czekałem bardzo długo. Szkoda bo serial mógł być dobry. Niestety Mógłby...
Ten odcinek kompletnie nie nadawał się na finał. Skoro wiedzieli, że ich skasują to mogli trochę przerobić ostatnie 10 minut przynajmniej. A tak, mamy odcinek, umownie zwany finałem, który nic nie wyjaśnia. Mogli ujawnić Vince'a przez rodziną i zakończyć odcinek jego zapowiedzią dalszej walki z Arką. Przynajmniej byłoby jakieś zakończenie. Cliffhanger i finał skasowanego serialu to najgorsze połączenie.
Zgadzam się. Szczerze, to do ostatnich sekund liczyłem na to, ze Vince jednak ujawni się przed rodziną i że cały szachista pójdzie siedzieć. Wszystko na to wskazywało ale ostatnie minuty to jakaś porażka. Totalne olanie tematu i widza przede wszystkim.
Ogólnie nie polecam serialu. Nie oglądając go nic nie stracicie.
Mi to wygląda jakby miałby być jeszcze jeden odcinek, bo jeśli tak to się skończy to lekko niezadowolony będę.
W końcu obejrzałem finał. Wiem trochę mi to zajęło. Również jestem rozczarowany. Jako odcinek był nawet okey, ale jako zakończenie bardzo kiepsko. Tyle nie rozwiązanych kwestii. Po prostu nie mam słów.