Coś Summer Glau nie ma szczęścia do seriali: Firefly, Terminator Sarah Connor i teraz The
Cape( ten zdecydowanie najgorszy z tych trzech). Najbardziej szkoda mi dwóch pierwszych,
to były super seriale.
Zgadzam się, że najgorszy jeśli chodzi o Summer... ale mimo to oglądam, więc mam nadzieję, że przynajmniej w tych 10 odcinkach to zakończą a nie urwą w połowie :|
Już wiadomo ze Cape nie będzie kontynuowany? Gdzie jest ta wiadomość? Po ilu odcinkach się zakończy?
ja bym chciała, żeby Terminatora skończyli:(The Cape to jedno wielkie nieporozumienie! Firefly jeszcze nie miałam okazji zobaczyć, więc nie wypowiadam się, choć widziałam Serenity i to mi się nie podobało.
Summer ma pecha jak Eliza Dushku, dodajmy, że obie grały w Dolhlouse też anulowanym, a było to arcydzieło, ale dostaliśmy tu przynajmniej porządne zamknięcie i zakończenie, co nawet mi się podoba, bo nie wydłużyli tego na siłę i pokazali klasę w dwóch sezonach, które są
Nie "niestety" bo serial był, krótko mówiąc, baaardzo słaby. Dollhouse był naprawdę jednym z ciekawszych, niestety w końcówce widać, że twórcy gonili na łeb na szyję, żeby to logicznie zakończyć - szkoda, bo z flashbacków w Epitaph One widać ile jeszcze mogło się w serialu znaleźć, wiec jeszcze jeden sezon na poziomie mógł być. Firefly nie oglądałem i obejrzę przede wszystkim dla Nathana Filliona, który jest genialny. Terminator był średni, jakoś po nim nie płakałem, a The Cape nie wiem czy obejrzę.
Warto obejrzeć najpierw Firefly'a, a później Serenity raz jeszcze, polecam. Naprawdę warto bo sam film kończy wątki rozbudowywane przez cały serial i był przeznaczony dla fanów serialu.
Ale zdecydowanie tendencja malejąca. Firefly zdecydowanie najlepszy, później Terminator....też dosyć dobrze zrobiony, ale do Fireflya mu brakowało, następnie The Cape, ogromny potencjał i gigantyczna porażka.
Też się przyłączę do wypowiedzi... Dla mnie wielka szkoda Terminatora... Bardzo ładnie grała tam swoją rolę. Ogólnie wszyscy aktorzy dobrze grali. Ale pewnie nie ma wielkich szans na wznowienie Kronik Sary Connor... Choć na youtubie oglądałem wywiady z aktorami i wszyscy są chętni współpracować przy trzecim sezonie. Ale mówili o tym rok temu. A tu nadal nic. The Cape bardzo kiepski. Nic ciekawego. Kreacja Summer dobra. Powiem szczerze, że jest dobrą aktorką. Bardzo ją lubię. Fajnie i przyjemnie ogląda się ją w akcji. Ale czy kiedyś dostanie rolę w porządnej produkcji...?? Mam taką nadzieję. Firefly nie oglądałem. Ale mam zamiar. Serenity oglądnąłem i też przyznaję, że porządna pozycja. Życzmy jej szczęścia!