Jestem bardzo zniesmaczony 6 odcinkiem. Akcja w tym serialu rozwija się w ślimaczym tempie. Tragiczna scena z tym waleniem się budynku... Wypuscili Sofie i nie śledzili jej dokładnie?? Paranoja jakaś... Ten serial to straszna bajka.Liczyłem, że się rozkręci ale nic na to nie wskazuje. Jakie macie odczucia po obejrzeniu 6 odcinka??
Po tym odcinku nabrałam 100% pewności, że jego najsłabszą stroną jest ten Sean i ta jego Leila. Czy ktoś się w ogóle przejmuje ich problemami? Można by ich odstrzelić i nikt by nie zauważył...
Też mi się tak wydaje. Ich perypetie zwyczajnie mnie nudziły i miałem ochotę przewinąć sceny z ich udziałem. Za to pojedynek Tamci VS Rząd USA ciekawy :D. Kilka razy się nawet zdziwiłem, fajne zwroty akcji.
Tak ale wy nie oglądaliście tego filmu do 18 odcinka , I nie wiecie co się dopiero tam stanie. I jak film się rozkręci że będzie trzymał w napięciu do samego końca a Sean i Leila grają tam bardzo ważną role co dopiero się ukaże w 10 odcinku a po pierwsze jest to 1 sezon tego serialu ,oglądajcie ten serial uważnie, bo jest to film w którym trzeba przewidzieć co się stanie i o co chodzi .A nie mieć już wszystko na talerzu wyjaśnione .Mówię oglądajcie go uważnie ja oglądając go od początku i pierwsze odcinki były głupie ale od 8 odcinka film tak robi się ciekawy że daję mu 10/10
jakoś nie mogę się przekonać,fajny pomysł ale twórcy coś nie mogą tego fajnie przedstawić...daję jeszcze sobie 1 odcinek i zobaczymy,ale wątpie.....
że niby co? oglądałeś już cały sezon? przecież obecnie premiere miał siódmy odcinek, więc niby jakim cudem widziałes 18 odcinek?