PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556415}

The Event: Zdarzenie

The Event
2010 - 2011
7,1 3,9 tys. ocen
7,1 10 1 3900
5,0 2 krytyków
The Event: Zdarzenie
powrót do forum serialu The Event: Zdarzenie

Wnioskując ze ci więzniowie to są ludzie z przyszłosci (bo po poogladaniu tego odcinka mozna wywnioskowac ze ich technologia jest bardziej rozwinięta i zatrzymali efekt starzenia się) którzy pewnie przybyli do naszych czasów bo u nich zdarzyła sie jakaś katastrofa i chcą ocalic ludzkośc.

Marko81

@Marko81. Jest to tylko teoria choć może i trafna. Równie dobrze może okazać się że na ich planecie coś się pochrzaniło, albo przylecieli na wycieczkę ale im się kareta popsuła i nie mają jak wrócić. A to że ich technologia jest o lata do przodu może świadczyć np o większym rozwoju badań nad nowymi technologiami :)

Ale ciekawą teorię wyprowadzasz. Mam nadzieję że się mylisz bo zepsujesz całą zabawę ;P

ocenił(a) serial na 3
Marko81

to że są bardziej pochodzą ze świata bardziej zaawansowanego technologicznie nie oznacza, że przybyli z przyszłości ;)

A wrażania po odcinku mam takie, że już następnego na pewno nie obejrzę gdyż serial z odcinka na odcinek jest co raz to bardziej nudny i muszę oglądać go po 2-3 razy bo działa na mnie strasznie kojąco prowadząc do głębokiego snu :P
Ogólnie mówiąc dla mnie serial to dno, próbuje być zaskakujący jednak mu to zbytnio nie wychodzi (albo zwykle przespałem najciekawsze momenty ;P).
Z drugiej strony może dlatego mi nie przypadł do gustu, gdyż na oglądałem się V i tamtejsi kosmici mają dużo ciekawsze zapatrzenie na ludzkość ;D

ocenił(a) serial na 7
Y0RGI

niestety muszę się zgodzić z powyższą opinią. Z odcinka na odcinek jest coraz nudniej, nie wiem w ogóle po co pokazują scenki jak poznawał się Sean z Leilą... nuuda. Popatrzę jeszcze do tej przerwy i dość.

ocenił(a) serial na 5
Marko81

A dla mnie ten serial z odcinka na odcinek jest co raz ciekawszy choć szału nie ma. Czy to prawda, że następny epizod dopiero 1 stycznia ?

ocenił(a) serial na 7
madziula8421

Następny odcinek jest normalnie, tylko czytałem, że w grudniu ma być przerwa. W listopadzie odcinki chyba będą emitowane regularnie...

Marko81

W drugim odcinku zostało powiedziane, że więźniowie nie są ziemskiego pochodzenia. To wyklucza wersję z podróżnikami w czasie

Marko81

Jak narazie odcinki w kolekcji pojawiaja sie co tydzien i mam nadizeje ze tak zostanie bo serial coraz bardziej mnie wciaga ;)

Gaalikk

Gaalikk muszę Cię zmartwić, ale serial będzie miał przerwę w grudniu podobnie zresztą Chuck .