PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556415}

The Event: Zdarzenie

The Event
2010 - 2011
7,1 3,9 tys. ocen
7,1 10 1 3900
5,0 2 krytyków
The Event: Zdarzenie
powrót do forum serialu The Event: Zdarzenie

dla niewymagajacych

ocenił(a) serial na 1

ten serial jest tak prosty i przewidywalny , nawet nie trzeba uzywac glowy , zle sie go oglada , poza tym glupie teksty i takie naiwne , to tak akurat dla glupich amerykanow .

jak ktos lubi inteligentne seriale to the killing zdecydowanie sie plasuje w tym typie.

ocenił(a) serial na 6
kris415

chyba pomyliles fora

ocenił(a) serial na 5
kris415

Racja. Tandetna produkcja i na dodatek z tego co piszą inni brakuje zakończenia. Ostatnia część sezonu zapowiada sezon 2 który nigdy nie nadejdzie.
Lepiej więc nie zaczynać oglądać. Pierwsze 3 odcinki całkiem fajne, bardzo wciągające, ale później to kicha. Tandeta jakich mało, wytrzymałem do 10-tego odcinka , dłużej nie dało się znieść naiwnych i głupich scen... Szkoda.

OmniModo

Mi się tam podoba :P Uwielbia naiwne i głupie sceny. W ogóle jestem niezłą tandeciarką.

Lovedrama1

haha. ja też. muszę obejrzeć

ocenił(a) serial na 9
OmniModo

W sumie jestem ciekaw do jakich seriali porównujecie "the Event". W porównaniu do "Z archiwum X", "Fringe", "Flash Forward", nowego "V", czy "Zagubionych" to właśnie "the Event" był dla mnie najciekawszy, najdynamiczniejszy, najlepiej napisany, zagrany, był najmniej schematyczny i zawierał najmniej kiczowatych elementów i zwrotów akcji. Jak dotąd nie trafiłem na lepszy serial SF (tak wiem - "Zagubieni" to fantasy).

użytkownik usunięty
kris415

już po twojej ocenie filmu widać że jesteś albo bardzo głupi, albo słabo prowokujesz
dziękuje do widzenia...

święte słowa