serial jest bardzo słaby zastnawiam się nad wykreśleniem go ze swojej ramówkim. Juz "V "jest o wiele lepsze niż ten serial. W każdym odcinku są bardzo poważne błędy... błędy które nie powinny miec miejsca... ogromne błędy logiczne w wielu scenach... bardzo nudy wątek miłosny... ten serial już się nie rozkręci chyba...
nie wiem jak można ocenic go na 9 !!! pewnie nawet nie zauważyłeś błędów w serialu !!! ten serial zdecydowanie na ocene 8 nawet nie zasluguje
Odcinek 8 jest fatalny, oglądałem go i byłem w totalnym szoku... Zamiast serialu SF-owo-sensacyjnego otrzymałem komedię i to raczej niezamierzoną...
chętnie dowiem się jakie błędy zauważyłeś bo dla mnie - poza tym, że niektóre wątki są niesamowicie naiwne (np. Sean bez najmniejszego trudu wszedł do pomieszczenia z serwerami CIA, żeby podłączyć się do ich systemu) - wszystko wydaje się dość logiczne, może mało spójne jeśli spojrzymy na to pod kątem jednego odcinka ale z każdym kolejnym zaczyna się wszystko ładnie wyjaśniać, po obejrzeniu 1x08 zachodzę w głowę [SPOILER] kim jest ten Dembsey bo jego przemiana przed lustrem sugeruje, że jest "uśpionym" ale dlaczego jeden z obcych chciał powstrzymać prezydenta przed wypuszczeniem z wiezienia pozostałych nieludzi ?
JAKIE BŁĘDY ? CO MI UMKNĘŁO ?