Bardzo spodobał mi się ten serial, wiec postanowiłem poszukać innych brytyjskich seriali i na listę do obejrzenia wrzuciłem: Life on Mars, Ashes to Ashes, Luther, Misfits. Polecicie coś ciekawego jeszcze ?
Skins. Zupełnie inny klimat niż The Fades, czy Misfits, ale jak brytyjski, to brytyjski. :)
brytyjskie seriale bardzo często miewają po 6-7odc w sezonie. tak było między innymi z being human. na pewno będzie drugi sezon. nie mogę się doczekać.
jeżeli o mnie chodzi paul jest aniołem
Stacja BBC Three zdecydowała się anulować serial "The Fades", który został zakończony po zaledwie jednym sezonie.
Informację potwierdził Johnny Harris, który gra w serialu. "The Fades" zbierało pozytywne recenzje i przyzwoitą oglądalność, więc nie wiadomo, co było powodem anulowania serialu.
Stacja BBC Three zdecydowała się anulować serial "The Fades", który został zakończony po zaledwie jednym sezonie.
Informację potwierdził Johnny Harris, który gra w serialu. "The Fades" zbierało pozytywne recenzje i przyzwoitą oglądalność, więc nie wiadomo, co było powodem anulowania serialu.