PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4816
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

1x9

ocenił(a) serial na 7

Świetny odc, jak ja się ciesze że nic nie jest Jesusowi i operacja Stef się dobrze zakończyła. Ale
do przewidzenia było to że wyskoczy Talia jak Calie będzie chciała pogadać z Brandonem ;) Piękny
był ten wiersz co przeczytała Mariana.

ocenił(a) serial na 7
santanashadow

Ach, chciałabym żeby Callie była z Brandonem. :(

ocenił(a) serial na 10
Sherrilyn

Odcinek bardzo dobry. Nie będę mogła sie doczekać następnego, a trzeba czekać tak długo :( Dobrze, że Talia nie nakryła Calie i Brandona. Wiersz tez mi się podobał. Chciałabym, by Callie i Brandon byli razem, ale wiadomo jakie to będzie miało skutki. Szkoda, że Nie udała się rozprawa sądowa i doskonale widzimy jak ktoś z nieciekawą przeszłością ma ciężko w życiu. No i albo mi się wydaję, albo było jakies przesunięcie w czasie, bo wygląda na to, że zorganizowali wesele w jeden dzień. Trochę kiepsko wyszło, mogli bardziej się przejmować tym weselem i pociagnąć wątek przez kilka odcinków. A tak to taki tylko epizod... Ciekawe gdzie Calie uciekła...

użytkownik usunięty
martynam_

Callie uciekła ?

ocenił(a) serial na 7
martynam_

Przypominam, że treść wątku ma dotyczyć odcinku dziewiątego, a nie dziesiątego...

ocenił(a) serial na 7
Sherrilyn

Dokladnie zwracajcie uwage na to bo masa spojlerow wyszla!!

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

Przepraszam wszystkich :( nie zwróciłam uwagi... Myślalam, ze chodzi o najnowszy odcinek. Przepraszam