Jak się podobał odcinek?
Jak dla mnie jeden z lepszych odcinków w historii Fosterów.
zaczynając od plusów.
+ Konkurs Inwillyd Utwór Brandona dla Callie cudowny- dzięki niemu wygrał :-)
+AJ - mam nadzieje że będzie Go więcej bo go uwielbiam:-)
Na koniec BRALLIE!!! Wiedziałam że to kiedyś nastapi. w końcu wybuchli choć w momencie gdy Brandon idzie do siebie a Callie do siebie zwątpiłam. jednak widać Brandon nie potrafi trzymać się od niej z daleka... ciekawa jestm konsekwencj( być może nieplanowana ciąża?).
Minusy
- Lena i Monty - mam nadzieję że przez nią nie rozpadnie się związek Stef i Leny.
Mariana i Matt a już było tak pięknie:-(
- Brat AJ sprawcą wypadku Bliżniaków i Anny? wszystko na to wskazuje.
Czekam z niecierpliwością na finał letni... co się wydarzy?
czy Callie zgodzi się na Adopcje? czy wybierze Brandona? Czy Stef i Lena poradzą sobie z Kryzysem?
Czy Callie i Brandon powiedzą rodzinie że chcą być razem?
Za tydzień finał więc muszą nie tylko trochę rozjaśnić sytuację z tego odcinka, ale też zostawić trochę tajemnicy żeby ludzie czekali na następny sezon (mam nadzieję, że będzie?). Ogólnie odcinek na plus i jako fan Brallie mały uśmieszek się wkradł na usta. Potem jednak zaczęłam myśleć i oto co wymyśliłam... 1. Scena Brallie to był sen, a Rita wymazała z nagrania fragment o Callie i Brandonie - wszystko jest okay, możliwa adopcja Callie w przyszłym sezonie (chociaż wątpię, aby się to stało, bo już by nudą powiało) 2. Scena Brallie naprawdę się odbyła, Rita wymazała fragment - niby mogą adoptować Callie, ale skoro się przespała z bratem to znowu drama. 3. Scena Brallie się odbyła, Rita dała nagranie w oryginale - zero opcji adopcji, Callie mieszka z ojcem.
Co do reszty:
Od początku pałałam do Monty nienawiścią no, ale przeszła samą siebie.
Szkoda mi Mike'a, bo z jednej strony jeśli to brat AJ spowodował ten wypadek to powinien go wsadzić do pudła, ale jeśli to zrobi to straci zaufanie AJ...
Co do Mariany już traciłam nadzieję, ale dobrze że wreszcie się przyznała. Gdyby nie fakt, że zdradziła Matta kiedy byli jeszcze razem to myślę, że by jej wybaczył, a tak to niech pobędzie trochę sama może zmądrzeje.
Scena Brallie to nie jest sen ... aktor grający Brandona powiedział że to nie sen i Oni napoczatku będą szczęśliwi dopóki się nie dowiedzą ze sad zgodził się na adopcje... głównym pytaniem jest to czy Callie będzie nadal chciała być adoptowana? czy będzie chciała być z Brandonem? czy powiedzą prawde. Kierując się słowami producenta jedni z fanów w nast. odcinku będą bardzo szczęśliwi z tego jak potoczy się historia.
Jestem ciekawa jak się to potoczy ale nie wyobrażam sobie tej adopcji... i tego ze Callie i Brandon po takim czymś postanowią być rodzeństwem... już raz próbowali i im nie wyszło.
Fajny odcinek, chociaż trochę za dużo typowych zagrań. Wygrana Brandona, oczyszczenie Rity z zarzutów czy brat AJ'a i jego powiązanie z wypadkiem, to trochę naciągane i za duży zbieg okoliczności.
Callie mnie trochę denerwuje, wydaje się być dojrzała, a jednak jest głupiutka. No, trzeba pamiętać o tym, że jest nastolatką...
Mimo wszystko, serial ogląda się przyjemnie, nawet te dramatyczne sceny (np. Stef i Lena). Swoją drogą, w końcu wyszedł na jaw ten pocałunek Leny z Monty. Trochę się to ciągnęło i już myślałam, że zamiotą to pod dywan.
Ja lubiłam bardzo Callie bo mysłałam że ma dziewczyna pecha.. teraz zaczynam myśleć że to nie pech tylko że ona sama się pcha we wszystkie problemy.. Swoją drogą niedawno całowała się z AJ teraz przespała z Brandonem.. sama nie wie co chce....
Uwielbiam AJ niech będzie już na zawsze :)... no i szkoda mi Mariany tak lubię ich razem z Mattem - mam nadzieje że kiedyś jej wybaczy....
Stef+Lena - ciekawe czy będzie separacja...
Ojejku jak mnie zaczyna denerwować Callie... Biedna, nie może być adoptowana, ciągle jej coś stoi na przeszkodzie.... G... prawda, sama sobie stwarza problemy. Jakby jej zależało, to by ustaliła z Brandonem co powiedzą na rozmowie. To już chyba taki zwyczaj, że jak wyczuje zbliżające się problemy to rzuca się na swoich przyrodnich braci http://38.media.tumblr.com/3f04aabea89714eba031d65eae8b76e6/tumblr_nizyg4iHrH1r8 5s84o6_250.gif O co chodzi z tym Brallie, myślałam że już mamy ten cyrk za sobą. Nie, dla mnie ta relacja jest chora i niesmaczna. A tą ich miłość to ja widzę i czuję aż stąd. Jak Callie zajdzie w ciążę, to odpadam. http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2015-04/11/23/imagebuzz/webdr12/anigif_optimize d-1669-1428807985-12.gif
Największy plus odcinka to utwór Brandona. Był przepiękny. Bardzo lubię relację AJ & Mike, ciekawie też robi się u Stef i Leny. Przynajmniej jest coś, co mnie jeszcze w tym serialu trzyma.
Zaczęłam oglądać jakąś godzinę temu, ale w połowie się wkur.... i zrobiłam pauzę. Ale już ochłonęłam, więc zaraz dokończę;D
Dla mnie to nawet już śmieszne nie jest,a ciekawe co będzie potem...;p
Także trochę się wkurzyłam,że nadrobiłam zaległości jeśli chodzi o ten serial,ale są też plusy :)
Idę oglądać "Barfi!",może mi się polepszy ;-)
Obejrzałam, napisałam w wątku o 3x10. Jestem przekonana, że Callie zajdzie w ciążę :D Moms, jestem w ciąży z waszym synem xDDDD OMG, ten serial mnie osłabia.
No nie wiem, ja się poryczałam jak głupia na końcu:P
Weź mi wytłumacz jak Ty śledzisz moje oceny i co oglądam:P Odkąd usunęli kokpit nie jestem w stanie tu nic rozkminić. Już pomijam fakt, że filmjeb nie rozumie co to znaczy "nie pokazuj nikomu jak oceniam filmy" xD
Też myślę,że tak będzie,albo zaszkodzi jej tzw. \wczorajsza ryba\ i wszyscy się dowiedzą...
Hehe,filmweb jak zwykle denewuje mnie swoimi nowinkami,ale nic...
Pojawia się na Mój Filmweb "aktywność znajomych których obserwujesz" i jak coś ocenisz to wyświetla się ocena, tak samo jak wejdę na stronę jakiegoś filmu i jeśli go oceni ktoś z moich znajomych to widzę ocenę :)
Na stronie filmu to akurat wiem że jest :P Ale moja główna wygląda tak, że najpierw jest o łączeniu z facebookiem i google, a potem na dole mam "Twoi znajomi już korzystają z Filmweb, możesz ich dodać" i wychodzą mi sami ex-znajomi xDDD Nie wiem co jest bardziej popaprane: ta strona, finał PLL czy Brallie. Ej, offopujemy tu trochę. Na serialowe trzeba się przenieść:P
Edit: Napisałam 'spoilerujemy' zamiast 'offtopujemy' xD
Był jakiś moment który by sugerował ciążę Callie czy poprostu tak obstawiacie? Bo nie wiem czy coś pominęłam w tym odcinku xd
Tak tylko obstawiam:P Na pewno jakieś konsekwencje będą i twórcy przeniosą tą patologię na następny level. Bo przez ile sezonów można się ukradkowo ciumkać...