PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4816
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

3x10

użytkownik usunięty

Co myślicie o letnim finale ?
Bardzo podoba mi się to, że Stef i Lena się pogodziły. Callie została w końcu adoptowana - nie spodziewałem się tego. Connor chyba przeprowadza sie do matki. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że Gavin napisał na twitterze, że dziękuje wszystkim za wsparcie co brzmi jakby odchodził :C Jesus powraca, ale gra go nowy aktor. Szczerze to jest trochę podobny do poprzedniego i jedyne co mi nie pasuje to jego głos. Co wy myślicie ? Według mnie jeżeli Gavin nie odejdzie z serialu to będzie to mój ulubiony odcinek.

A ja jestem rozczarowana! Jedynym plusem odcinka było dla mnie pogodzenie się Stef i Liny oraz moment w sądzie kiedy Callie postawiła się sędziemu. Od początku nie rozumiałam czemu zrobili taką wielką aferę z tym bratem Liny, ale może to dlatego że nie jestem czarna. Każdy człowiek czasem palnie coś głupiego, a jako nastolatek to już w ogóle no, ale nieważne i fajnie że wreszcie zostawili ten wątek i się rodzina zeszła. Na wielki minus adopcja Callie! Cieszyłabym się gdyby nie fakt iż w poprzednim odcinku uprawiała sex z Brandonem. No ludzie, albo rybki albo akwarium nie można mieć wszystkiego i skoro zdecydowali się na wątek ich związku to niech teraz nie robią z nich rodzeństwa. WTF jeśli chodzi o nowego Jesusa?! Po odejściu T. Austina już wolę żeby Jesus jedynie dzwonił co jakiś czas niż miałby go grać nowy aktor, który swoją drogą zdążył mnie zirytować swoim 2 minutowym wystąpieniem. Świetny wątek AJ potraktowany po macoszemu i ani słowa odnośnie tego jak mu się żyje z Mikem.
Mam nadzieję, że scenarzyści lepiej przemyślą nowy sezon.

użytkownik usunięty
radykalny

Wiadomo dokładnie dlaczego Jake T. Austin zrezygnował z tego serialu?

użytkownik usunięty

Zapewne przez jego problem z alkoholem. Kto wie czy nie zrezygnowano z niego;]

użytkownik usunięty

Callie adoptowana - ALLELUJA! Jak wyjechali z tym urażonym sędzią to już sobie pomyślałam "lol, kolejna przeszkoda, zaraz będzie płacz i epicki seks z bratem", ale na szczęście się udało i Callie jest wreszcie oficjalnie w rodzinie. Co nie zmienia faktu, że czuję wielki niesmak.Po cholerę było to wyznanie miłości na 5 minut przed adopcją? Aż musiałam zrobić pauzę, tak się zdenerwowałam :P Można się domyślić, że to nie koniec tego nonsensu, ugh.
Nowy Jesus, what? Nie wiedziałam o tym. Obcy chłopak a oni wszyscy cieszą michę, nie wiedziałam o co chodzi xD Nie podobają mi się takie zamiany w serialach, mogli już sobie darować jego powrót.
Dziwne, że odcinek skończył się pozytywnie i szczęśliwie. Byłam przekonana, że na końcu wyda się romansik Callie albo zrobią mały przeskok czasowy i Callie powie: 'BRACIE, jestem z tobą w ciąży', albo ktoś znowu będzie miał wypadek. A tu nic, wszyscy hepi. No chyba że miało nas zaciekawić co się stało u Jesusa, ale mnie to akurat guzik obchodzi xD
Nie wiem co scenarzyści zaplanowali dalej, ale powoli tracę ochotę na dalsze oglądanie.

użytkownik usunięty

Racja, też wolałbym, zeby Jesus nie wracał. Jeżeli Callie będzie w ciąży to ten serial stałby się zbyt nierealistyczny xD Mam nadzieje, że wszystko już będzie w porządku. Martwi mnie tylko sytuacja Jude'a i Connor'a ;p

ocenił(a) serial na 6

Nowy Jesus chociaż podobny z wyglądu to gesty i głos ma zupełnie inne. Ta rola zdecydowanie należy do Jake T. Austina! Ciężko mi będzie przyzwyczaić się do nowego aktora. Co do Callie to mimo, że cieszę się z jej adopcji to uważam, że po całej akcji z Brandonem i przeszłości z nim nie powinna mieszkać z rodziną Adams-Fosters. Pewnie w kolejnym sezonie scenarzyści skomplikują jej życie po raz kolejny. Pytanie tylko czy z Brandonem czy z AJ'em a może nową postacią? Jej miłosne perypetie robią się trochę mdłe.
No i duuuży plus dla Leny i Stef!