OMG co tu sie działo. Normalnie miałem dreszcze po tym odcinku. Ogólnie nie lubie Callie, ale teraz się o nia boję w cholerę. Jesus oberwał w chorą głowę, Mariana bierze tabletki na ADHD, Jude pali marysię, Sophia śledzona przez tego psychopatę, Stef szantażowana, Brandon nie może iść do tej szkoły. WOW tyle się tu wydarzyło. Jeden z najlepszych odcinków ever. Szkoda tylko, że trzeba czekać do stycznia na kontynuację...
Nie ma zwiastuna kolejnego odcinka? Czy nie potrafię znalezc ?
Nie przepadam ostatnimi czasy za Callie, ale już myslałam, że w końcu postawilli na jej drodze fajnego, a przede wszystkim przystojnego chlopaka ! a tu sie moze okazać, że jest szukanym od kilku odc zabójcom. Jak wsiadła do auta nieznajomego to zapaliła mi sie czerwona lampka, że coś tu nie halo po czym zadzwonił telefon, ale może to tylko taka zmyłka? I zabójcom okaże się ktoś z rodziny, ale niekoniecznie ten chłopak? Oby! Taki ładny chłopak nie może sie zmarnować :D
- Bradnon ahh naważył sobie piwa to niech teraz sobie je wypije, ale coś myślę, że to sie jeszcze zmieni i zobaczymy Brandona w Nowym Jorku. To kolejna postać za, którą nie przepadam ostatnio. Młody i głupi jak mogl zaangazować się w taki związek z kobietą i jej dzieckiem ? On głupi, a ona jeszcze glupsza, że na to pozwoliła.
- Callie i AJ - predzej czy pozniej musiało dojść do jakiejś kłotni, która prawdopodobnie bd przyczyną rozpadu związku. Widać na każdym kroku jak Callie nie zależy na AJ i dzisiejszy odc to potwierdził w 100 %.
- Szkoda mi Marianny i mam nadzieje, ze Jesusowi nic nie będzie. Widać, że Nick wyzdrowiał i zrozumiał swoje błędy, nie stanowi dla Mariany zagrożenie, glupio byłoby gdyby poszedł z powrotem na stałe do zakładu.
- No i dlaczego wszyscy musza w tym serialu ratować swiat ?
- Dobrze, że Sophia nie oberwała od tego typka! Juz sie o nia bałam mimo, że kiedyś za nią nie przepadałam, ale widac, ze to jakiś zahukany facet.
Nie ma zwiastuna kolejnego odcinka niestety, bo kolejny odcinek pojawi się dopiero w styczniu ;X
PLL też pojawi się dopiero w styczniu, a zwiastun jest, bo to przecież nie kolejny sezon tylko druga połowa :P ;)
Nie jestem pewny jak jest z tym sezonem, ale gdy był letni finał 3A, to ekipa nie miała nagranej jeszcze części 3B, wiec wydaje mi się, że tak samo jest tym razem. Po prostu jeszcze nie nagrali 4B, dlatego nie ma zwiastunu. Tak było w zeszłym roku przynajmniej.
Pewnie właśnie dlatego tak jest lecz uważam to za dziwne, bo to cały czas ten sam sezon i prawie wszystkie seriale wypuszczają ten zwiastun od razu czyli nie robią sobie takich przerw na planie.