PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4816
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

Co myślicie o ostatnim odcinku serialu? Dla mnie najlepszymi momentami był oczywiście pocałunek
Callie i Brandona no i samo wesele. Co mnie wkurzyło to to, że Callie uciekła. O co chodzi? Wcale
nie musiała uciekać, moim zdaniem. Jestem ciekawa jak to się potoczy w drugim sezonie...

hurricaane_2

a wiadomo kiedy będzie drugi sezon i czy będzie?

Galandriela

Będzie, ale nie wiem kiedy. Główna bohaterka ma nieźle na bani pisząc delikatnie. Już raz miała problemy przez przyrodniego brata a tu znów już by się chciał pchać w kolejny taki chory związek. Nie podoba mi się w tym serialu, że z tego małego chłopaczka na siłę chcą robić geja.

ocenił(a) serial na 7
F_A_N_T_A_Z_J_A

Czy ja wiem, czy na siłę chcą z niego zrobić geja... Możliwe, że będzie chodzić w jego przypadku o coś grubszego tzn. o transseksualizm (malowanie paznokci).
Co do Callie, to macie rację - bezsensowny wątek. Chyba nikt normalny nie pakowałby się drugi raz w takie bagno jak wiązanie się ze swoim przyrodnim bratem. Kibicuję jej związkowi z Wyattem, tworzą bardzo udaną i słodką parę.

Galandriela

Podobno ma być w styczniu.

ocenił(a) serial na 7
hurricaane_2

Ale to będzie dalej 1 sezon! Po prostu to był letni finał 1A, a od stycznia będzie 1B