PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4812
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

Ostatnio bardzo wkręciłam się w seriale na fox life i mam takie pytanie wiecie może kiedy puszczą ten serial i na jakim
kanale ?

kara20015

Podejrzewam, że niestety Polska jest zbyt zacofanym krajem żeby puszczać taki serial w telewizji (jednak miło by było jakbym nie miała racji). Jeśli cię zainteresował to obejrzyj sobie online :)

radykalny

Co do Polski to się z tobą zgadzam i bez urazy ale chciałabym żebyś nie miała racji :D Ale dzięki za odpowiedź xD

kara20015

Oprócz matek lesbijek, serial mało nawiązuje do homoseksualizmu, o wiele więcej było w Queer as Folk i Torchwood, a te seriale puścili w polskiej telewizji.

ocenił(a) serial na 8
matiwww2

Sądzę,że ten serial nie jest puszczany w polskiej telewizji nie z powodu pary Homoseksualnej,ale z innego. Mam przynajmniej taką nadzieję.

ManiaMularska_123

Choć jak się zastanowić, serial przedstawia inny model rodziny, ludzie się przyzwyczaili do postaci homoseksualnych w serialach czy filmach, ale nie do rodziny składającej się z rodziców tej samej płci, nawet w USA były głosy oburzenia.

ocenił(a) serial na 7
kara20015

Nie prościej ogladac na kinomanie? :)

kara20015

Ja polecam oglądnąć sobie na stronie Światowego Centrum Seriali (scs), tam są wszystkie odcinki na bieżąco :)

Dzulka98

Na seansik.tv szybko dodają.

matiwww2

Nie wiesz może czy "The Fosters" nadal lecą co poniedziałek? Bo zrobiłam sobie przerwę od oglądania w wakacje i niedawno wszystko nadrobiłam. Teraz niestety nie wiem jak to jest z odcinkami. Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Dzulka98

Na razie wyszło 10 odcinków 2 sezonu, kolejne najpewniej na początku 2015, ale przed tym jeszcze odcinek świąteczny.

matiwww2

Ok, rozumiem. Dzięki wielkie! :)

ocenił(a) serial na 8
matiwww2

a w jakie dni serial jest emitowany w tv? Znaczy wiem ze nie w Polsce , ale w USA ? :)

neuutralna

W poniedziałki.