PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4814
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

Nowy aktor w roli Jesusa? Nie wiem czemu ale jakoś ni się nie spodobał... I nie mam tu na myśli wyglądu... Co wy na to?? Czy to tylko ja tak mam ;-P

3
Tindela

Ja się załamałam gdy go zobaczyłam....wszyscy normalnie nie zmienili się zbytnio, a tu wylecieli z nowym aktorem...ja chce mojego Jesusa <3 :(

Justiixxx

cooo?? nowy Jesus ?! nie oglądam więcej :((

Tindela

Niestety też się nieco rozczarowałam "nowym" Jesusem. Bardzo lubiłam Jake'a w tej roli, no ale cóż, może zdołam się przyzwyczaić.

Tindela

Jake swietnie pasowal do roli Jesusa. Mogli przynajmniej zatrudnic kogos bardziej podobnego.

Tindela

Nie da się ukryć, trochę podrósł chłopak :P Zdecydowanie wolałam poprzedniego Jesusa... ten nowy jest trochę nijaki, nudny i bez wyrazu. Szkoda, że go zamienili.

Tindela

Nowy nie jest zły, ale tak jak napisała osoba wyżej "jest bez wyrazu"

Tindela

Jest tragiczny. I nie chodzi mi o wygląd, tylko o grę aktorską...

serio?! to ma być nowy Jesus? Koleś, który w ogóle nie przypomina Latynosa za to orangutana już tak (przepraszam orangutany). Ja rozumiem, że Jezus ma ADHD więc nauka nie przychodzi mu łatwo, ale naprawdę nie można było znaleźć kogoś o bardziej inteligentnym wyrazie twarzy?
nie, nie, nie...oddawać starego Jesusa!

limajka

Stary Jesus był dupkiem na planie.

Ale to nie znaczy że musieli spartaczyć robotę w wyborze zamiennika czyż nie...?

Tindela

Naucz się czytać.
Dziewczyna "chciała" starego Jesusa, to jej napisałam, że aktor był dupkiem na planie.
A to,że spartaczyli robotę, to chyba przyznałam nieco wyżej...