jaki widziałem, w głównej obsadzie sami czarni, azjaci, latynosi, super inteligentni i utalentowani oraz piękni, brakuje tylko gejów i transów. Za to jednemu białemu dali autyzm a drugi jest stary i ma raka mózgu oraz wywalili go z fotela prezesa szpitala :D
Już nie brakuje. Od 4 sezonu jest Żyd gej, który dorastał w chasydzkiej rodzinie, która się go wyrzekła. Żeby było ciekawiej to przyjaźni się z podobno mega wierzącą murzynką, której jednak ta wiara nie przeszkodziła dokonać aborcji na studiach, bo dziecko psuło plany. W kwestiach religijnych dochodzi między nimi do sporów, bo on z tego wszystkiego został ateistą i neguje jej potrzeby religijne. Niestety ciężko o produkcję, która nie byłaby poprawna politycznie. Na plus można dać Good Doctorowi to, że chociaż z koroną nie katowali. Były ze 2-3 odcinki na początku, ale potem życie toczyło się normalnie. Jak się ogląda inne seriale medyczne, które uczyniły z tego główny wątek to można zwątpić.
Jak przewrażliwionym trzeba już być serio? XD od teraz jak zobaczysz w serialu więcej niż jednego czarnego to będziesz tupać nóżką, że TRAGEDIA POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA NA SIŁE.
Ku*wa serio
Kompletnie nie rozumiesz o co chodzi Morgan która jest biała i ma bogatą rodzinę najechała na Bialego mężczyznę który ma również bogatą rodzinę brawn która jest empatyczna dla każdego nawet przestępcy powiedziała do niego zamknij się jak tylko chciał coś powiedzieć mało mówił a jak sie prawie w tym samym momencie odezwał jak czarnoskóra kobieta to odrazu najechali na niego że Sid nie przerywa i dali do zrozumienia że to seksizm pomijając fakt że brawn czarno skóra kobieta co chwilę przerywała chirurgom i to nie raz wtrącając swoje zdanie co też niby nie wypada chodzi o to że rasizm działa w obie strony nie tylko w jedną po cholerę przesadzać w drugą stronę i powodować w głowie człowieka ze jak powie coś nie tak przypadkiem to zaraz go oskarża o rasizm homofobię seksizm transfobie itp rozmowa nie umoralniania i nachalne wciskanie treści które zamiast pomagać psują relacje i szczują na siebie innych ja może jestem biały ale doświadczyłem wiele cierpienia byłem gnębiony w szkole chciałem się zabić ciałem się gdybym był silniejszy nie było by mnie tutaj tylko leżał bym na cmentarzu a nie byłem gejem czy transseksualny wystarczyło że miałem trądzik na twarzy i się trochę jakalem w stresowych sytuacjach i mam dość nacisków że seksizm że rasizm chociaż w większości przypadków pokazanych w serialach nie ma rasizmu ani homofobi czy seksizmu a raczej idiotyczne podejście do tematu przez co ludzie myślą że z gejami czarnoskórymi czy transseksualista mi naprawdę jest coś nie tak i czepiają się o byle co a tak naprawdę to największa krzywdę wyrządzają im biali ludzie o pseudo lewicowych poglądach ci ludzie nie chcą byc traktowani wyjątkowo jak zwierzęta dla białych którzy chcą ich głaskać tylko jako równi ludzie a takim sposobem jest na odwrót jest to dla nich krzywdzące że trzeba ich bronić w sprawach które są blachę i głupie mają realne problemy które są nie poruszane a pierdoły w serialach tylko w tym przeszkadzają
Ale ja nie zamierzam Ci żadnych argumentów przedstawiać, bo wolę przedstawiać kontrargumenty do treści, które nie są bełkotem bez składni.
Po prostu nie masz żadnych kontrargumentów nic nie w nosisz swoją odpowiedzią do tematu, a w zamian szukasz zaczepki, żeby podbudować swoje duże ego, za którym nie stoi żaden inteligentny czy mądry człowiek (jak nie wiesz, czym się różni mądrość od inteligencji poczytaj) a raczej smutny i zakompleksiony człowiek.
Przykro mi, ale się mylisz. Wiem doskonale czym jest mądrość, a inteligencja, bo jest ze mną nieodłącznie od 40 lat, ale Ty najwidoczniej nie wiesz, bądź zapomniałeś, czym jest projekcja. Bo to właśnie wychodzi z Twojej wypowiedzi.
Żegnam.