Poprzednio słyszałam coś o darmowym sharingu na stronie bbc, ale jakoś nic nie mogę
znaleźć.
a z napisami polskimi?? bo niestety, Shakespeare do najłatwiejszych nie należy i o ile z każdym filmem w oryginale można sobie poradzić to tu się poddałam po 15 minutach...
ja znalazłam na torrentach pewnych, ale z takimi napisami, że połowę nie nadążyłam
szkoda, że nie ma gdzieś tak "luzem", bo tam są ograniczenia transferu. no cóż, trzeba szukać dalej, albo czekać aż się pojawi w TV...
Było z napisami na kinomaniaku, ale coś nie ma na razie kinomaniaka bo coś z serwerem czy coś. Ale jako pocieszenie - na przełomie luty marzec kinomaniak prawdopodobnie będzie znowu działał więc nadzieja jest, a co do puszczania w Tv to nie pokładałbym nadziei...
No to czekam na kinomaniaka ;) a nie wiesz może, czy były tam wszystkie części The Hollow Crown?? Podobno leciał Henry IV na BBC którymś jakiś czas temu....
Co do części były wszystkie, tylko napisy są wgrane na odwal raz za szybko raz za wolno tak jakby chcieli ale nie potrafili ale da się wytrzymać i obejrzeć. A co do BBC to pewnie Encośtamcośtam (nigdy nie pamiętam jak się nazywa) ale od razu Henryk nie zaczęli od Ryszarda?
Ważne, że jakiekolwiek są :) A może i na BBC Entertainment... Ja nie oglądałam tylko koleżanka mi powiedziała, że właśnie tę część oglądał jej tata... Niech już wróci kinomaniak!
Niech zgadnę dowiedziałaś się po fakcie? Ja tak mam ze znajomymi mówią że oglądali coś jak było w Tv ale tydzień później. I na pocieszenie też chcę Kinomaniaka.
Tiaa... Jak zwykle o wszystkim się dowiaduję ostatnia -.- Przydałby się jakiś reminder kiedy i gdzie leci coś w czym gra ten Life Ruiner :) Kinomaniak wróóóóóóć!!!
Z reminderem to jest bardzo dobry pomysł ale jak pomyślę na ile aktorów byłby mi potrzebny to aż słabo się robi....
Na ii tv też już serial jest tylko bez 1 odcinka i napisów, może niedługo będą wszystkie z napisami. Dobre to, gdy kinomaniak nie wróci.