PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803529}
6,2 2,2 tys. ocen
6,2 10 1 2224
The Innocents
powrót do forum serialu The Innocents

serial właśnie się pojawił........ 8 odcinków -- będzie co oglądać jesienią :)

ocenił(a) serial na 4
dariuszrene

męczę drugi odcinek, niestety nie bardzo jest co oglądać.

Annash

Dokładnie, kolejny serial Netflixa który zapowiadał się ciekawie a wyszło jak zawsze... Powoli tracę wiarę w Netflixa, ostatnio wszystkie seriale jakie wypuszczają są co najwyżej przeciętne.

rafal12322

Ech, szkoda, wychodzi na to, że teraz Netflix leci wyłącznie na ilość. Ostatni udany serial Netflixa to chyba Altered Carbon. Jeszcze Everything Sucks i Glow 2 wyszły ok.

Annash

zgadzam się :(

Annash

Ja się męczę z pierwszym odcinkiem. W zwiastunie zapowiadało się nieźle, a na razie przysypiam :/

ocenił(a) serial na 4
dariuszrene

Taki trochę dla nastolatków, z fabułą w poprzek, a nie do przodu. Ledwo skończyłem 3 odcinek, ale nie wygląda to najlepiej.

per333

Taki sam poziom, co tragiczne Lost in space?

ocenił(a) serial na 9
czlowiekfrank

Myślę, że warto przemęczyć początek. Im dalej tym lepiej.

ocenił(a) serial na 9
mrta16

Zwłaszcza zakończenie - dla mnie zdecydowanie na plus.

ocenił(a) serial na 4
czlowiekfrank

No nie, Lost in Space jest dla małych dzieci, poza tym to amerykańska produkcja (choć brytyjskich aktorów tam nie brakuje), mimo wszystko zrobiona z amerykańskim rozmachem. The Innocents natomiast to brytyjska produkcja, z akcentami norweskimi, zimna, północna, kameralna, skromna realizacyjnie.

Lost in Space jest potwornie głupie, niczym kreskówka, ale zrealizowane profesjonalnie technicznie. The Innocents jest infantylne momentami, ale jednak poważniejsze. Problemem jest dość niski poziom realizacyjny, w związku z tym inaczej się to ogląda. Takie seriale też mogą być spocco, o ile scenariusz domaga. Tutaj trochę niedomaga, niestety, czegoś brakuje w warstwie dramaturgicznej, nie trzyma za bardzo w napięciu.

ocenił(a) serial na 8
dariuszrene

Obejrzałem cały i już chcę więcej!
Początek był spokojny, bo jednak trzeba opowiedzieć co i jak, ale później już było bardzo wciągająco!

Alban38

Początek jak na razie jest koszmarnie nudny :/

ocenił(a) serial na 8
PrzemekLipski

Jak w większości seriali Netflixa, trzeba się przemęczyć przez jakieś 3 odcinki, by popłynąć w całą dramaturgię serialu. Dla mnie - bomba. Ale pamiętam, że pierwsze chwile z nim były dla mnie także irytujące.

ocenił(a) serial na 5
Alban38

Polecam Sense8, a ten serial to jakis przereklamowany..nikt by na niego nie zwrocil uwagi gdyby nie plakaty z napisem NETFLIX

Bananeiro

Bardziej gdyby nie ostatni zwiastun, bo wcześniej opis serialu przypominał mi kopię również średnich Cloak & Dagger.