PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716921}
7,0 9,1 tys. ocen
7,0 10 1 9063
6,2 8 krytyków
The Last Man on Earth
powrót do forum serialu The Last Man on Earth

Nie wiem jak to robi autor serialu, ale im mniej osób na ekranie tym lepiej. Niemal cały pierwszy sezon był moim zdaniem kiepski, głównie z powodu pojawiania się nowych, mało interesujących postaci. Cały wynikający z tego 'humor' kompletnie mi nie leżał. Plus tragicznie zachowujący się Phil, którego nie sposób było lubić, a widz powinien mieć taką możliwość w przypadku pierwszoplanowej postaci.

Natomiast drugi sezon rozpoczął się tak samo fajnie i interesująco jak pierwszy. Phil znormalniał, było kilka fajnych smaczków jak Biały Dom, akcja z pociągiem (fajna, choć mało realna) i nawet Carol była do wytrzymania, co też nie przychodzi mi łatwo. Ale widać, że wszystko to pęknie w Malibu i znów zacznie się prowadzenie durnych intryg.

No i nie wiem o co chodzi z Jasonem Sudeikisem. Piszą że gościnne występy więc raczej nie zabawi na dłużej a pokazywanie go na tej stacji kosmicznej nie ma nic wspólnego z głównym wątkiem (losy Phila). Ktoś ma jakiś pomysł?

ocenił(a) serial na 5
ugh30

To jest brat Phila. Na skafandrze miał nazwisko Miller, a i widniał na zdjęciu rodzinnym, które kiedyś oglądał Phil.

ocenił(a) serial na 7
ugh30

zgadzam się - ta grupa jest beznadziejna. Przez Carol wrócili - ech ten Phill..
Liczę, że w 3 sezonie (jeżeli taki powstanie) będą zupełnie nowe postacie i wszyscy poza Phillem znikną łącznie z Carol (wszystko mi jedno gdzie)
Przydałaby się w końcu jakaś sympatyczna babka
ps Ja akurat Philla polubiłem - mimo wszystko jest autentyczny/ prawdziwy w porównaniu z resztą zmanierowanej grupy..