PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716921}
7,0 9,1 tys. ocen
7,0 10 1 9070
6,2 8 krytyków
The Last Man on Earth
powrót do forum serialu The Last Man on Earth

Czy tylko mnie zaczyna postać Tandiego irytować? Inni też żyli sami, a nie stali się takimi porąbanymi ludźmi ;D Wiem że tak musi być bo to komedia, ale mimo wkurza mnie jego zachowanie. Mam nadzieję że Jak pogada z kimś z rodziny to mu to przejdzie:)

ocenił(a) serial na 4
toyminator

Czyli nie jestem sam, którego koleś irytuje. Choć nie mam z nim kłopotu o ile w pobliżu nie ma nikogo poza Carol. W większym gronie jego gadanina jest po prostu okropna. I tak uważam, że grupa wykazała się nie lada cierpliwością i tolerancją, przyjmując tego bałwana z powrotem.

ugh30

Dokładnie. Z Carol jest jeszcze spoko i to tak na serio. Ale z resztą zbieraniny....coś okropnego. Ale pewnie taki był zamysł

ocenił(a) serial na 7
toyminator

a mnie ta zbieranina wkurza, także Carol (chociaż Ona mniej niż w pierwszym sezonie).... ale i tak z takim babskiem bym nie wytrzymał

Liczyłem też, że będą jakieś nowe osoby w 2 sezonie a ta cała naburmuszona grupa zniknie...
I nie żaden Tendy!!!

ixxert

treść Mają być niby:) Siostra od Głównego bohatera , jeszcze jedna osoba i jego brat;) Przynajmniej tak wynika z obsady. Ale nie wiem. Jestem ciekawy czy zrobią 3 sezon, bo muszą wyjaśnić o co chodzi z tym wirusem.

ocenił(a) serial na 7
toyminator

po 6 odc (2 sezonu) jest szansa
SPOILERY

SPOILERY

że część zniknie z serialu,
a przynajmniej jeden z nich, może Corol jednak też się skusi, ta "starsza pani" też mnie drażni mogła by sobie pojechać - jestem za :)