Najpierw para gejów zajarana truskawkami, teraz podjarane małolaty w centrum handlowym - HBO aż skręca aby coś takiego na siłę przemycać pomijając fakt że odbiega to od oryginału - co tam, pieprzyć oryginał wklejmy trochę homo tu i tam.... cza normalizować temat, nawet kosztem dobrego kina. Bo serial jest bardzo dobry.
Właśnie dlatego nigdy nie zasubskrybuje HBO bo u nich praktycznie w każdej produkcji to widać - a jest to jednak mniejszość społeczna, więc odpowiedni balans powinien być zachowany, a nie traktowany priorytetowo.
Zaraz zostaniesz zjechany przez lewych sympatyków że ci sie turbo nudne, na siłę wciskane wątki nie podobają xD homofobia!
Ale przecież w grze Bill też był gejem a Ellie lesbijką rozumiem krytykę tego odcinka bo był jednym z gorszych w całym sezonie ale opieranie tego że jest słabe bo są pokazane osoby ze środowiska LGBT jest trochę homofobiczne i nie trzeba być jakimś lewakiem by zauważyć to że hejtowanie serialu za postacie homoseksualne nie jest normalne szczególnie kiedy nie jest to wpychane na siłę
Odcinek był słaby, ale zgodzę się, że akurat tutaj wątek lesbijski jest pokazany bardzo delikatnie, no i bardzo zgodny z grą. Ellie była lesbijką i tak ją pokazano tutaj. Jeśli chodzi o Billa, to, jak dla mnie, zmarnowali potencjał tego bohatera. Po co było poświęcać cały odcinek postaci, którą od razu uśmiercili? I to, jak dla mnie był na siłę wciśnięty wątek LGBT. Żeby było jasne, nie mam nic do gejów, ale odcinek trzeci miałby sens tylko gdyby pozostawili Billa przy życiu.
Dosłownie Ellie w grze też była lesbijką, a scena wyglądała praktycznie tak samo. Najpierw zobacz orginał, a potem płacz w internecie.
Dosłownie to Elli w grze była ładna, a Elli w serialu to koszmar nadający się tylko na klikacza.
Jedyne co zrobiłeś to spłakałeś się o problem, który sam sobie wymyśliłeś. Zaparz sobie meliski na uspokojenie i skończ płakać