The Last of Us: Sezon 1 The Last of Us sezon 1, odcinek 7
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Pozostawieni

Left Behind 56m
6,2 6,3 tys. ocen
6,2 10 1 6294
The Last of Us
powrót do forum s1e7

Najpierw para gejów zajarana truskawkami, teraz podjarane małolaty w centrum handlowym - HBO aż skręca aby coś takiego na siłę przemycać pomijając fakt że odbiega to od oryginału - co tam, pieprzyć oryginał wklejmy trochę homo tu i tam.... cza normalizować temat, nawet kosztem dobrego kina. Bo serial jest bardzo dobry.

Właśnie dlatego nigdy nie zasubskrybuje HBO bo u nich praktycznie w każdej produkcji to widać - a jest to jednak mniejszość społeczna, więc odpowiedni balans powinien być zachowany, a nie traktowany priorytetowo.

ocenił(a) serial na 6
owlacz1

Zaraz zostaniesz zjechany przez lewych sympatyków że ci sie turbo nudne, na siłę wciskane wątki nie podobają xD homofobia!

ocenił(a) serial na 10
owlacz1

Ale przecież w grze Bill też był gejem a Ellie lesbijką rozumiem krytykę tego odcinka bo był jednym z gorszych w całym sezonie ale opieranie tego że jest słabe bo są pokazane osoby ze środowiska LGBT jest trochę homofobiczne i nie trzeba być jakimś lewakiem by zauważyć to że hejtowanie serialu za postacie homoseksualne nie jest normalne szczególnie kiedy nie jest to wpychane na siłę

ocenił(a) serial na 6
PCS3

Odcinek był słaby, ale zgodzę się, że akurat tutaj wątek lesbijski jest pokazany bardzo delikatnie, no i bardzo zgodny z grą. Ellie była lesbijką i tak ją pokazano tutaj. Jeśli chodzi o Billa, to, jak dla mnie, zmarnowali  potencjał tego bohatera. Po co było poświęcać cały odcinek postaci, którą od razu uśmiercili? I to, jak dla mnie był na siłę wciśnięty wątek LGBT. Żeby było jasne, nie mam nic do gejów, ale odcinek trzeci miałby sens tylko gdyby pozostawili Billa przy życiu.

ocenił(a) serial na 9
owlacz1

Dosłownie Ellie w grze też była lesbijką, a scena wyglądała praktycznie tak samo. Najpierw zobacz orginał, a potem płacz w internecie.

ocenił(a) serial na 1
tomasz_marczyk_filmweb

Dosłownie to Elli w grze była ładna, a Elli w serialu to koszmar nadający się tylko na klikacza.

ocenił(a) serial na 10
owlacz1

Jedyne co zrobiłeś to spłakałeś się o problem, który sam sobie wymyśliłeś. Zaparz sobie meliski na uspokojenie i skończ płakać

ocenił(a) serial na 10
owlacz1

Ty nie potrafisz długo wytrzymać bez zesrania się w internecie. Zesrałeś się, bo wątek było zgodny z orginałem i tworzysz swoją własną rzeczywistość na podstawie swoich urojeń.