PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862862}
7,5 1,6 tys. ocen
7,5 10 1 1629
The Liberator
powrót do forum serialu The Liberator

Nudne jak flaki z olejem. Kreska przeciętna, a nawet bym powiedział że słaba.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dustin_maratonczyk

Może jakieś argumenty za ty że serial jest dobry? Bo jakoś tego nie widzę. Choć zgaduję że poza zaczepkami rodem z podstawówki żadnych nie ma. ;

ocenił(a) serial na 9
Radek_Traczyk

Czytaj uważniej, a zrozumiesz, że moje ,,zaczepki" znajdują swój rodowód raczej w Czarnem, gdzie w latach 80 ub. wieku znajdowało się więzienie dla recydywistów.

Radek_Traczyk

:D gdyby ktoś miał wątpliwości, który z nas jest dzieckiem i ma problemy z emocjami :D

hyrkan

A ty serio nie masz nic lepszego do roboty? Pytam z ciekawości? Bo tylko mnie trollujesz od wczoraj.?

hyrkan

Szukasz mnie po FW i Facebooku. To jest według ciebie "rozmowa". A poza tym daj linka do profilu który wyszukałeś bo najwyraźniej znalazłeś nie ten co trzeba. 

Radek_Traczyk

Nie, szukanie to jest według mnie "ciekawość świata".

:) Raczej unikaj pisania, jak jest wg mnie, jeśli nie masz dość zdolności, by to przeczytać, gdy sam ci piszę.

Radek_Traczyk

"wścipskie" :D

Jeśli chodzi o twój wiek, mały Radku, to nie jestem jedynym użytkownikiem, którego chciałeś obrazić sugerując mu, że jest dzieckiem.

Innymi słowy rozumiesz, że żeby obrazić inną osobę musisz jej powiedzieć, że jest taka, jaki ty jesteś naprawdę. :D

hyrkan

Do literówek też się będziesz teraz przyczepiał? 
Dzieckiem można pozostać na długo po wkroczeniu w wiek dorosły. Mam wrażenie że jesteś tego idealnym przykładem. 

Radek_Traczyk

Do tych znaczących. :)

Drogi Radku z podstawówki: złapałem cię w kilku rozmowach na tym, że sobie przeczysz. Czasem innych krytykujesz za brak argumentów, czasem po prostu wulgarnie atakujesz filmy lub rozmówców. Innym razem wyzywasz od dzieci, podczas gdy sam jesteś dzieckiem. Próbujesz mnie też atakować odnośnie trollowania podczas gdy o pokoleniu swoich rodziców piszesz "dobrze że w końcu zdechną".

Mam nadzieję, że zrozumiałeś. O pokoleniu swoich rodziców napisałeś, że cieszy cię, iż to pokolenie "zdechnie".

Literówki to zatem naprawdę nieduży problem. Masz dużo większe. ;)

Radek_Traczyk

Choć w sumie to bardziej pisałem o tobie. Do inny ludzi nic nie mam i to nie o nich mi chodziło. Choć z tym to fakt przesadziłem.

Radek_Traczyk

Pisałeś o pokoleniu i o zdychaniu. :) Ale nawet gdybyś pisał o jednym człowieku, to ta ogromna radość, że ten człowiek "zdechnie" bo ci przeszkadza na forum, jakże to znakomicie o tobie mówi. Gdybym ja o tobie napisał, to byś nie uwierzył, a tak sam napisałeś. :)

hyrkan

No mówię, przesadziłem i to mocno.

hyrkan

To akurat był żart. ;)