Prawnik z Lincolna
powrót do forum 3 sezonu

Słaby ten sezon. Liczyłam że ta sprawa Glorie będzie przez 2 odcinki max a nie, że będzie główną sprawą- w sensie, że główną sprawą będzie coś innego jak w poprzednim sezonie. Sprawa ciągła się niemiłosiernie i nawet "plot twisty" nie były zbyt ciekawe ani zaskakujące, liczyłam taż na bardziej szokujący finał jak to było w poprzednich sezonach. No nie wiem mało ciekawy ten serial. A te duchy które widział Mickey w sumie nic nie wnosiły. Bardziej dramat z tego wyszedł niż kryminał

No ja jestem najwierniejszym fanem prawnika z lincolna, główny bohater zagląda na moje relacje i nawet udostępnił, a serial jest na 1 miejscu w Polsce, Niemczech, Francji i innych

użytkownik usunięty
adrian_bednarz

no bo wyszedł niedawno, a że to któryś sezon to oczywiste że będzie chociaż przez tydzień w TOP 10- top 10 liczony jest pod względem klikania w serial a nie najdłuższego oglądania, więc wystarczy, że 1mln ludzi kliknęłoby w serial i wyłączyło po 5 s i tak byłby w top 10. Jak wspomniałam poprzednie sezony były fajne (wiec teraz jak wyszedł 3 to ludzie nadrabiają poprzednie) mimo to uważam że sezon 3 był najsłabszy- za mało ciekawych wątków za dużo niepotrzebnych postaci które w sumie to nic nie wnosiły jak na 2 lata roboty mogli się bardziej postarać

ocenił(a) serial na 8

Kogo on miał w tym bagażniku?

mate21

Sam Scales Klient

ocenił(a) serial na 10
mate21

Ten facet na wózku, który organizował różne zbiórki, żeby się na tym wzbogacić pod pretekstem zbiórki charytatywnej. Był też ich klientem, kiedy dał się na czymś złapać.

ocenił(a) serial na 8
damian_oska_9

I jest im winny kasę

ocenił(a) serial na 7
damian_oska_9

Juras ?