PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z ta bransoletka która Justin dał siostrze Sutton? Rodzice Sutton coś wspominali na ten temat ale nie zrozumiałam tego wątku.

sabter

Narazie wątek brązoletki się nierozwinoł, Justin dał jej tą brązoletke dlatego żeby znaleźć wytłumaczenie do tego ze nie pozwalał jej zajrzeć do tego pudła, że niby niespodzianka.... (ściema) bo wiadmo że on coś ukrywa, a ojciec Sutton kojarzy tą brązoletkę bo cały czas się w nia wpatruje może to była brązoletka Anny (prawdziwej matki) która doktorek jej kiedyś dał... Ogólnie serial super,obejżałam 10 odcinków jednego dnia i wciągnął mnie niemożliwie już czekam na 11 odc. z napisami.Mam nadzieje że moja wypowiedź nie była zakręcona...

celcia3

Sorry za błędy ort. :)

celcia3

jestem bardzo ciekawa jak Justin jest w to wmieszany, wątpię że Annie jest jego matką :/ mogłoby się w końcu coś wyjaśnić, ale ogólnie serial mi się bardzo podoba, ciekawa fabuła:)

ocenił(a) serial na 10
sabter

Wydaje mi sie ,ze wlasnie Ted jest ojcem Justina :)

bianka226

To byłoby straszne biorąc pod uwagę Laurel i to ze sobą spali.

ocenił(a) serial na 10
pamela_1

Wlasnie wiem , ale na to wychodzi ,ze to jest mozliwe :/

bianka226

Pewnie to Ted jest odpowiedzialny za wypadek rodziców Justina, więc teraz chce zniszczyć jego rodzinę - raniąc (zapewne w niedalekiej przyszłości) córkę.

makotoo

Tylko skad Justin o tym by wiedzial?
Ile mial w ogole lat gdy zgineli jego rodzice?

nonsensy

W ogóle nigdy nic nie mówią o ojcu Emmy i Sutton xd na początku myślałam ze może Ted był z ta Annie i jest ich prawdziwym ojcem tylko coś tam sie popieprzyło ukrył to żeby Kristin się nie dowiedziała

nopytasz

Z tego co się orientuję Ted już był żonaty z Kristin jak miał romans(?) z Anne Hobbes wiec logiczne że ukrywał prawdę,żona chyba my mu tego łatwo by mu nie odpuściła...

nopytasz

Do tej pory myślałam, że to Ted jest prawdziwym ojcem bliźniaczek, ale znowu pytanie jaką rolę miał w tym Alec? ~,~ Nie pozostaje nic innego jak czekać na nowe odcinki xd

nonsensy

Z tego co mówił w chwili śmierci rodziców miał o.15-16 lat i podejrzewam że za śmiercią rodziców a przynajmniej matki Justina stał Ted Mercer.W papierach co miał schowane była mowa o autopsji i to dotyczyło prawdopodobnie jego matki,Ted jako lekarz mógł popełnić błąd..

szarit

Ej, a może Ted i Alec zgwałcili matkę dziewczyn? Skoro byli tacy znani w szkole, spili się etc. I nie mogli popsuć sobie reputacji...

makotoo

To też niewykluczone...

ocenił(a) serial na 8
szarit

bez kitu, mogli cos jej faktycznie zrobic.

ocenił(a) serial na 8
sabter

chociaz ostatnio sie zastanawialam czy on przypadkiem nie ukradl tej branzoletki komus, dlatego ted mu nie ufa. i dlatego tez nie chcial pokazac tego pudelka laurel zeby nie zobaczyla innych rzeczy.