PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833741}
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 25870
7,6 21 krytyków
The Morning Show
powrót do forum serialu The Morning Show

Brzmi to wręcz jak reklama. Ostatni raz coś takiego było z tym filmem o tym białym na wózku i czarnym co się nim opiekował. Do dzisiaj tego filmu nie obejrzałem (i nie mam zamiaru) bo te wszystkie ochy i achy były dla mnie jakieś takie sztuczne, kupione. To samo mam z tym serialem, chyba apple dużo kasy sypnęło na marketing.

ocenił(a) serial na 9
michalje

To doskonały serial - i zapewniam cię, że nikt mi nie zapłacił.

michalje

Może nie jest słaby na 2 czy 3 ale wybitny również nie jest. Postacie i ich motywacje mnie nie przekonały. Na pewno punktację pompuje tematyka. Jak na dzieło tak zachowane poniżej oczekiwań.

michalje

Powiem tak. Bardzo rzadko pisze jakikolwiek komentarz, ale jezeli chodzi o film „the intouchables” z 2011 to bardzo, ale to bardzo serdecznie Ci go polecam. Moze faktycznie Ci sie nie spodobac. Ale daj mi szanse (lub nie).
Pozdrawiam.

michalje

A co do TMS, to tez nie rozumiem tych zachwytow. Serial dobry. Bardzo mocna 7 ale nie przesadzajmy.

użytkownik usunięty
michalje

A w jaki sposób poznać dobry serial czy film, jeśli nie ma ochów i achów? Dla mnie Nietykalni to świetny film i Morning Show też. Wnoszą coś nowego, a nie są płaskie i wtórne.