7,0 4,8 tys. ocen
7,0 10 1 4756
The Nine Lives of Chloe King
powrót do forum serialu The Nine Lives of Chloe King

Bo może bym zaczęła oglądać, polecacie >?

dosia321

Ja oglądam od niedawna
Dla mnie fajny,nawet bardzo..
Obejrzyj chociaż 1 odcinek to zobaczysz czy warto
Moim zdaniem warto.

Damx123

Polecam. Serial typowo młodzieżowy z dużą dawką fantastyki. Główną zaletą jest przede wszystkim oryginalność. Ciekawa odmiana i możliwość odpoczynku od popularnych teraz wampirów i wilkołaków. No i jest na kim oko zawiesić ;]

ocenił(a) serial na 7
LadyAnna6

POLECAM SERIAL Awkward. Dopiero 2 odcinku,ale dla mnie świetny:)

shiva89

Ja powiem tylko tyle: Zaczęłam oglądać wczoraj i jestem na 6 odcinku :D

ocenił(a) serial na 10
dosia321

Mnie on tak wciągnął, że 7 odcinków w jeden dzień obejrzałam :P Teraz czekam do wtorku na następny odc. ;)

ocenił(a) serial na 9
Monika96_filmweb

ja miałam wczoraj tak samo z Switched at Birth, też świetny serial, 8 odcinków w jeden dzień, od ok. 16 do 2 w nocy, z niewielkimi przerwami. ;) polecam

a co do Nine Lives to ja od począku oglądałam, choć nie zaczęłam z dniu premiery, tylko kilka dni później, ale wciągnął mnie już od pierwszego odcinka... ;)

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

W takim razie muszę zobaczyć co to za serial ten Switched at Birth ;)

ocenił(a) serial na 8
urszulankaa

zgadzam się oba seriale świetne na wakacyjną nudę ;)

ocenił(a) serial na 7
pan_dziobak

a mnie osobiscie Switched at Birth po 2 odcinkach nie przypadł do gustu....bardziej Awkward

shiva89

Switched at Birth, Awkward i Nine Lives of Chloe King to trzy zupełnie inne seriale. Mi osobiście najbardziej przepadł do gustu Switched at Birth. Awkward też jest fajny, chociaż nie wiadomo jak będzie dalej bo to dopiero 2 odcinki. Ostatni z wymienionych Nine Lives of Chloe King oglądam choć nie przywiązałam się zbytnio do niego i nie czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek...

karania89

Mi się podoba, dopiero zaczęłam go oglądać, ale wydaje się ciekawy.

ocenił(a) serial na 5
dosia321

Oglądam raczej dla zabicia nudy ale nie twierdze, że jest zły. Jest raczej oryginalny i jak na młodzieżowy serial całkiem interesujący i dobrze zrobiony ;)