Amerykańskie media donoszą, że stacja ABC Family zdecydowała się anulować debiutancką produkcję "The Nine Lives of Chloe King", która emitowana była latem.
Serial oparty był na serii ksiażek Liz Braswell, które opowiadają o dziewczynie odkrywającej, że jest częścią pradawnej rasy, posiadającej niezwykłe zdolności (super szybkość, zwinność, słuch... szpony). Ponadto ściga ją tajemnicza postać, której głównym celem jest likwidacja podobnych do niej.
Po prostu nienawidzę tej przeklętej stacji. Najpierw The Gates, teraz Chloe king. Nienawidze ich po prostu. Przedłużają jakieś ścierwa typu britch at switch czy jak tam temu szajsowi, a to kasują. Żal mi ich.
Jedynym serialem ABC, który planuję oglądać jest Pretty Little Liars, bo oglądalność jest całkiem niezła i wiem, że go nie ściągną w trakcie sezonu. To naprawdę jakaś masakra. Niewiele serialów emitowanych na ABC Family doczekało się drugiego (albo chociażby dokończenia pierwszego) sezonu. Rozumiem, że nie opłaca im się tworzyć czegoś, na czym zbyt wiele nie zarobią, ale traktowanie widzów w ten sposób jest lekko mówiąc "niefajne". The Gates, Agenci miłości (?), TNLOCK i wiele innych seriali (a może serialów?), miało świetny finał, po którym większość osób spodziewała się jeszcze ciekawszych następnych odcinków, tylko po to, by zawiedli się z powodu wycofania produkcji.
zgadzam się z tobą jak mogli to usunąć takie świetne seriale uwielbiałam the Gates i teraz Chloe ledwo zniosłam tę wiadomość chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdybym miała wybierać wolę jak ty to nazwałaś 'ścierwa' Britch at Switch niż Chloe. Oba seriale są fajne, ale po takim zakończeniu jakie miało miejsce w 9lives nie można się niestety wiele spodziewać, niestety bo przypadł mi ten serial do gustu i gdyby była możliwość chętnie obejrzałabym dalszą część.
Jest to bardzo wkurzające, że prawie wszystkie stacje zaczynają produkować seriale i kończą na pierwszej serii bo twierdzą, że im się nie opłaca kontynuować tego serialu dalej. A najgorsze jest to, że kończą tak jakby miała być jeszcze jedna seria !!!! Zamiast skoczyć !!!
A mówiłam,że ta aktorka grająca Chloe przynosi pecha serialom... Mówiłam...
(nigdy nie dostają przedłużenia) :D
W każdym bądź razie szkoda,że serial anulowano :(
Wątpię by to była wina aktorki to raczej scenarzyści zrobili jej postać tak że zamiast trzymać za nią kciuki denerwowała widzów...A cancel niestety przewidziałam abc ma sporo takich numerów na koncie i to seriali dużo lepszych od tego ....
A mnie jakos wyjatkowo nie irytowala. I to jako jedna z niewielu pierwszoplanowych aktorek z seriali, ktore ogladam. Przykladowo na Elene z VD czasem patrzec nie moge bo mam ochote jej sprzedac prawy sierpowy ;P Zaluje, ze serial sie konczy i to jeszcze w takim momencie, gdzie zostawili nas z tyloma odpowiedziami. Reszte pozostaje nam juz tylko sobie dopowiedziec ... :/
Ciebie nie,ale na tym forum już nie jedna osoba wypowiedziała się negatywnie o zachowaniu Chloe,zakładam więc że i tam w USA takich osób było proporcjonalnie więcej.Co do cancela stacja abc zarówno "matka" jak i "dzieci" mają zły zwyczaj kasować seriale w złych momentach z fatalnym dla głównych bohaterów zakończeniem to już zaczyna u nich pod normę podchodzić....
spodziewałem się lepszego serialu .
Tak więc jestem w grupie osób które zawiodły się na tym serialu , ale skończyli go wyjątkowo dupowato i zgadzam się że powinni dokręcić choć jeden lub dwa odcinki aby było jakieś prawdziwe zakończenie .
gdyby zaczęli puszczać w pl bilibyśmy oglądalność... A właśnie mały off-top: dlaczego polska nie produkuje żadnych filmów fantasy czy science fiction lub nawet seriali.. Patrząc na "Kołysankę" to na pewno przeszkodą nie są efekty specjalne, brak aktorów też raczej nie... No i jakby był na TVN czy nawet Polsacie oglądalność nie byłaby mała....
Moze ich nie stać czy coś na taką inwestycję... Eh.. JA tez się ostatnio nad tym zastanawiałam... Mogli by jakąs fajna ksiązkę zekranizować, albo nawet cos sami wymyśleć... Może jakoś im to posunąć ;)
Nie stać - nie stać, mogą dokręcić 1 odc który by wszystko zakończył... Na to na pewno mają budżet
Aaa :D Ale już dla wiadomości wszystkich - Pretty Little Liars przyniósł niezłą kaskę jak na taką mało znaną stację która ciągle zdejmuje seriale -.-
Ja też lubiłam TNLoCK, nawet bardzo, ale przepraszam- tam można co najmniej kilka błędów 'strategicznych' znaleźć. Dlatego nie dziwi mnie, że nie dostał kontynuacji, mimo, że bardzo chętnie obejrzałabym dalszy ciąg. Tym bardziej, że takie pogłoski chodziły od dawna, można się było tego spodziewać, choćby śledząc wyniki oglądalności w USA. Aczkolwiek cieszę się, że TLG dostało kontynuację;D;D;D
Dobry pomysł z tą rodzimą produkcją, mogłoby być ciekawie, tylko którą polską- bo zakładam, że polską-książkę mieliby zekranizować? Jakieś pomysły?;P Byle tylko nie dali tam "aktorów" pokroju Cichopek, Muchy(a tak się dobrze zapowiadała, co to MJM robi z ludzi;P)czy Mroczki, i mogłoby być nieźle. Ja tam bym stawiała na "świeże twarze" i aktorów teatralnych albo ogólnie, naprawdę porządnych;D
Więc podsumowując- szkoda, że nie ma kontynuacji, ale szoku we mnie to nie wywołało;P
We mnie też nie, to było wręcz do przewidzenia... OBIECUJĘ ŻE JEŚLI WYGRAM DUŻĄ KASĘ ZAINWESTUJĘ W STWORZENIE NOWEGO FAJNEGO POLSKIEGO FILMU !!
Jeśli mi się poszczęści finansowo, to pomogę- właśnie oglądnęłam pierwszy odcinek 'Sherlocka' i Bóg mi świadkiem, zazdroszczę Brytyjczykom;/ najpierw Doctor Who, Merlin, teraz to. Amerykanie też potrafią odwalić kawał dobrej roboty, jak im się chce. I najgorsze jest to, że my też, tylko nam się nie chce/nie mamy za co przeważnie (a raczej nie umiemy znaleźć inwestorów itd.). No ale cóż, nadchodzimy w przyszłości z odsieczą, czyż nie, Pajge?;P
Cóż, kasę mamy na pewno ;D
Dzięki nam, nastaną nowe czasy... Czasy dobrych filmów xD
podpiszmy się pod petycją!
http://www.petitionbuzz.com/petitions/tnlock
jest jeszcze szansa!
Update 29/09/2011
I have been contacted by Save Disney Shows who have taken up this cause and want to help bring Chloe back to life. Please continue to sign this petition but also check out their site and follow them on twitter. We need to do what they are asking to help brign this great show back.
http://savedisneyshows.org/sds/nine-lives-chloe-king/events/
http://twitter.com/savedisne
Szczerze muszę powiedzieć, że po oglądnięciu Switched at Birth straciłam całą frajdę na oglądanie NLoCK, zobaczyłam wszystkie odcinki, ale od 7-8 już z przymusu, nie żałuję, że go skasowali, SaB bardziej mnie wciągnął. Jak na dzisiejsze czasy, kiedy panuje moda na wampiry, zombie i różne inne stwory to naprawdę jestem zaskoczona, że SaB zdobył większą popularność w USA i to ten serial będzie kontynuowany. :D
Jak dla mnie na początku też był nudnawy, ale spodobał mi się pomysł zamiany dziewczynek, tego że Daphne jest głucha, wychowywana przez samotną matkę, a Bay rozpuszczoną córeczką bogatych rodziców, nagle wszystko obraca się o 180 stopni. Jest to jeden z niewielu seriali (nawet filmów), w których tak dużą rolę odgrywają głusi aktorzy. Jak już inne osoby się wypowiadały, to niesamowite, gdy w scenach np. Emmett-Daphne nie słychać wypowiadanych słów, ale śpiew ptaków, czy inne odgłosy natury :) Można z pewnością wiele się nauczyć, tacy ludzie mają trudniej w życiu, bardzo podoba mi się pomysł z użyciem języka migowego, czytanie z ruchu warg :)
ja też do SaB sięprzekonałam z czasem, głeboki dobrze robiony. a w Chloe poprawdzie to mi się tylko Alek podobał... sama Chloe infantylna i dziecinnie upierdliwa
Trzeba by czekać z oglądaniem serialu, az nakreca kilka sezonów, zeby sie nie zawieść. Oglądałam Chloe i wystarczyło by kilka odcinków zeby to zakonczyc. Chociaz w sumie tu jakoś załatwili sprawe, zabili połowe i maja spokój, ale Agenci miłości zostali zostawieni po kilku odcinkach i kompletnie nic sie nie wyjasnilo, to jest bezsensu. Zmarnowali tylko nas czas. Dziwią sie, ze maja mała oglądalnośc, a mi osobiscie nie chce sie zaczynac jakis kolejnych nowych produkcji ABC bo nie widomo kiedy je ściągną.. Stacja chyba powinna dbac o widzów w jakis sposób..
Stacja ABC wcale nie robi złych seriali osobiście oglądam Grey's Anatomy, który ciągnie już 8 sezon, niestety prawdopodobnie ostatni, ale 8 sezonów to i tak bardzo dużo, wielkim zainteresowaniem cieszy się także Desperate Housewives, a w tym roku widownię przyciągnął serial Switched at Birth, po prostu serial nie był dobrze zrobiony, strasznie dziecinny, w pewnych momentach miałam wrażenie jakbym oglądała bajkę :) Poza tym wiele stacji anuluje seriale po kilku odcinkach ze względu na to, że nie przyciągnął wielu widzów, a skoro NLoCK oglądał niecały milion to na USA jest to bardzo niska liczba, zobacz ile seriali wchodzi na antenę gdy zaczyna się sezon i ile jest później kontynuowanych, muszą być jacyś poszkodowani :)
Zgadzam sie. Tez oglądam Grey's i widziałam każda serie po kilka razy, zgadzam się z tym ze ABC robi dobre seriale, które odnoszą sukces, ale chodzi mi bardziej o porzucenie niedokończonego serialu. Tak jak mówisz, oglądalność to niecały milion, ale ten milion zasługuje na jeden czy dwa dodatkowe odcinki które wyjaśnią sprawy. jak sie zaczyna sezon to powinno się go jakoś zakończyć moim zdaniem :)
Ale sądze ze takie niekończenie seriali cały czas będzie Nam towarzyszyć i będziemy musieli sie z tym pogodzić, może wtedy bedzie mi łatwiej pokonać serialowe uzależnienie :D
Ostatni odcinek był najlepszym z dotychczasowych ;p Szkoda jednak , że to już koniec ! :(