PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743791}

The OA

2016 - 2019
7,2 33 tys. ocen
7,2 10 1 33139
6,3 14 krytyków
The OA
powrót do forum serialu The OA

Oba sezony obejrzałam jednym tchem, choć przy pierwszym sezonie dawałam sobie odstępy między odcinkami na przemyślenia. To jest taka perełka wśród milionów produkcji, ze zawsze będę wspominać to dzieło jako rewelacje

ocenił(a) serial na 9
balonik698

Nie wiem dlaczego, ale chyba mamy tu jakaś cenzurę, albo sprzęt się dziwnie zaciął. Wiec wkleję jeszcze raz to czego nie mogę zapisać, a co zostało ucięte

Oba sezony obejrzałam jednym tchem, choć przy pierwszym sezonie dawałam sobie odstępy między odcinkami na przemyślenia. To jest taka perełka wśród milionów produkcji, ze zawsze będę wspominać to dzieło jako rewelacje. Muzyka drugiego sezonu bardzo przypomina mi Stranger Things.
A co jeśli twórcy pokazują nam prawdę? Podkolorowana lub nie ale prawdę? W sensie miliony światów równoległych nałożonych na siebie, tylko my jako posiadacze zbyt małej ilości zmysłów nie możemy ich dostrzec. Dla zainteresowanych tematem polecam film I Origins również z Brit, no i oczywiście zapraszam do dyskusji.

balonik698

Podróże astralne są na wyciągniecie ręki, dobrze o tym wiedzą praktycy oobe. Brit jest absolutnie cudowna w swej twórczości, otwiera nam oczy.