The Office PL: Sezon 5 The Office PL sezon 5, odcinek 6
odcinek The Office PL (2021)

The Office PL | Randka

24m
7,7 298  ocen
7,7 10 1 298
The Office PL
powrót do forum s5e6

Przełom

ocenił(a) serial na 9

Ciekawe czy ten odcinek będzie przełomowym dla całego sezonu. Do tej pory serial dalej utrzymywał równy, bardzo dobry poziom, ale jednak to nie było to samo, co w czwartym sezonie. A szósty odcinek jest wybitny i możemy go porównywać z epizodami z poprzedniego sezonu. Oby tak dalej!

ocenił(a) serial na 8
Guto_Film

Ja nie mam na co narzekać, tylko to totalne zidiocenie Michała zaczyna być porównywalne z Friends i "zubożeniem" Joeya w ostatnich dwóch sezonach. Mam nadzieję, że kiedyś zaskoczy tak jak jeden raz zaskoczył mnie Michael w pewnej scenie negocjacji, aczkolwiek prawie "umiejętnie" wrobił Agę w śmieciówkę :)

Guto_Film

Tak, odcinek 6 jak na razie najlepszy ze wszystkich i zachęca do oglądania pozostałych. W odcinkach 4-5 sporo sztuczności i upodabniania się miejscami do polskich kabaretów jak np. debata, czy ganianie z szablą po biurze. Cold open odcinka 4 jako reklama oddawania szpiku też wyszła sztucznie, mimo szczytnego celu. Już lepiej to zrobili w sezonach 3-4 w kwestii depresji czy uzależnień.

Guto_Film

Odcinek szósty jest słaby. Zachowania Michała przy Michalinie i Wiesławie szczeniackie, a nie śmieszne. Coraz więcej takich scen.
Odcinek z meczem koszykówki był spoko. Niestety z 6 dotychczasowych 2 w porzadku, a 4 kiepskie. Zobaczymy co będzie dalej.