PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45108
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Haylijah ;D

ocenił(a) serial na 8

Na początek chciałam powiedzieć że ich uwielbiam ;D
Uważam że idealnie do siebie pasują, A co Wy o nich myślicie? Jak widzicie ich przyszłość?

ocenił(a) serial na 10
Katyka

Łoo rany pokrewna dusza aż uściskać bym chciała !! :D
Po ich pierwszym pocałunku wiem, że Elijah nie odpuści tak łatwo. Będzie zdobywał Hayley o ile już jej nie zdobył.
Po następnym ostatnim odcinku Elijah będzie bardziej się do Hayley zbliżał zwłaszcza po promotional photos.
Mam taką wizję, że mogliby być małżeństwem, to może się wydawać dziwne ale tak to widzę.
Już sobie wyobrażam między nimi "love scenes" w drugim sezonie *-* wow mówię serio przemknęło mi to właśnie teraz przed oczami :D

ocenił(a) serial na 8
anne22

Małżeństwo? Nie nie dziwne ;D Ja myślę o wspólnym, podkreślam wspólnym wychowywaniu dziecka XD Oglądałaś już 21 odcinek? Daj znać co sądzisz o naszej ukochanej parze ;D w tym odcinku xd

ocenił(a) serial na 10
Katyka

Oglądałam :D!! W sposób jak Elijah pocałował Hayley to aż mi się zrobiło gorąco. Ale uważam, że jakby Elijah zabrał Hayley w bezpieczne miejsce nic złego by się nie stało. Przez moment chciałam być na jej miejscu :D jak ją pocałował. Oblukaj mój post z PROMOTIIONAL PHOTOS ;D. Tam to będzie tak sporo Haylijah, że umrę szczęśliwa.:D
Teraz Elijah bierze stery w swoje ręce :D ehehe

ocenił(a) serial na 8
anne22

WIEM! Jak ja wreszcie pocałował to pisnęłam ze szczęścia i cały dzień chodziłam z bananem na twarzy XD Oczywiście że widziałam te cudne zdjęcia, jak coś umrę razem z Tobą ze szczęścia ;D

Nareszcie ku mojej uldze Elijaha cytuję,, to czego pragną, wziął to''

ocenił(a) serial na 10
Katyka

I tak łatwo już nie odda :D

ocenił(a) serial na 8
anne22

No pewnie ! A niech spróbuje to poświęcić dla ratowania duszy Klausa! XD Dla samego klausa ok, ale dla jego duszy....XD

Katyka

Też ich uwielbiam,praktycznie od początku. Jest między nimi taka chemia, magnetyzm *.* Mam nadzieję, że będą w stałym związku, ale obawiam się, że Jackson będzie próbował między nimi namieszać :(

ocenił(a) serial na 10
HuntressOfDreams

No przez ten pocałunek Hayley już dawno powinna podjąć decyzję. Byłaby idiotką jakby nie wybrała Elijah..

ocenił(a) serial na 8
anne22

Zgadzam się z Tobą ;D Elijah nawet jak zabija i odrywa głowy jest cudny no i nie rAz w miesiącu ogona XD

Wiem że Hayley ogon nie przeszkadza ale nie mogłam się powstrzymać XD XD Wybaczcie ;D

ocenił(a) serial na 8
Katyka

* nie ma raz w miesiącu - literówka

ocenił(a) serial na 8
HuntressOfDreams

Nie sądzę ponieważ w ostatnim odcinku SPOILER powiedział że Elijaha robi to wszystko dla niej- Hayley. Po za tym Jackson jak i reszta Orleanu wie co się święci pomiędzy tą dwójką ;D

ocenił(a) serial na 8
Katyka

W jaki sposob pasuja? Byc moze wizualnie. Wizualnie i na tym bym zakonczyl. Poza tym widze uleglego 1000letniego wampira i wyszczekana dziewczyne, ktora spala z Klausem i ma sie za silna. W rzeczywistosci jednak tylko sprawia problemy.

Z pierwotnych w TVD lubialem bardzo Elijah- facet potrafiacy postawic na swoim, slowny, pewny siebie. Niestety teraz jest nieco gorzej. Nie potrafi postawic na swoim i sprzeciwic sie idiotycznym pomyslom chodzacego inkubatora. Rozumiem, ze dla kobiet to pantofel idealny- niesmiertelny, potrafiacy zabijac i sluchajacy zawsze swojej PANI( w kontekscie psa, bo jest jej w ten sposob oddany). Jednak mogli sobie troche odpuscic...

ocenił(a) serial na 8
wlascicielek

Wybacz ale nie zgadzam się z tobą. Nie chcę uchodzić za ich szalona fankę, ale oni się dopełniają nawzajem. Hayley sprawiła że nasz kochany wampir zajął się czymś innym niż tylko ratowaniem duszy Klausa, a pierwszy raz pomyślał o sobie od tysięcy lat. Natomiast Elijah sprawił że Hayley znalazła człowieka który się o nią troszczy, i nie tylko jak Klaus- który troszczy się tylko o dziecko, a nie również o matkę.

ocenił(a) serial na 10
wlascicielek

" Nie potrafi postawic na swoim i sprzeciwic sie idiotycznym pomyslom chodzacego inkubatora. "- no jest zakochany, dziwisz mu się??

ocenił(a) serial na 8
anne22

Coś nam temat umarł xD Po tak długiej przerwie w rozmowach tyle się stało w serialu i oczywiście u naszej pary!! Jak sądzicie o kierunku w jakim zmierzają? :)

ocenił(a) serial na 10
Katyka

Mam nadzieję, że ślubu z Jacksonem nie będzie. Po tym jak wyznał jej miłość to aż się boję czy to jej w głowie nie namiesza... Liczyłam na jakiś kiss Haylijah w najnowszym odcinku, ciekawe czy w tym sezonie jeszcze jakoś się zejdą.
W trailerze była walka pomiędzy Klausem, a Jacksonem, kto wie może to uwolni Hayley od obowiązków i da jej wybór :D

ocenił(a) serial na 8
Kinderka567

Też liczyłam na buziaka, szczególnie jak nasz wampirek robił śniadanie *-* Oby to była prawda- Klaus sam postanowił zawalczyć o szczęście brata i załatwić konkurencje xD