PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810934}
7,8 16 tys. ocen
7,8 10 1 16208
7,0 2 krytyków
The Spy
powrót do forum serialu The Spy

Rozczarowanie...

ocenił(a) serial na 5

Obejrzałem 2 odcinki i resztę chyba sobie daruję. Szkoda, bo po zakończeniu "The Americans" powstała luka dla takiego serialu szpiegowskiego z krwi i kości i wydawało się, że "The Spy" będzie w stanie ją wypełnić, ale niestety... Jeszcze nie teraz. Bardzo podobne seriale, przede wszystkim pod względem klimatu i realizmu, z tą różnicą, że w "The Americans" były po prostu ciekawsze i lepiej zagrane postacie i wątki fabularne, które wciągały od samego początku. Tutaj tego nie ma. :/ I jeszcze ta przygnębiająca kolorystyka... Oglądanie tego serialu jest autentycznie męczące. Więc jeśli ktoś chciałby obejrzeć coś podobnego, ale z wyższej półki, to polecam serial stacji FX. :)

ocenił(a) serial na 7
qiks33

Czyli zestawiasz historię opartą na prawdziwych wydarzeniach z czymś wymyślonym i narzekasz, że życie pisze słabe scenariusze?
A z ciekawych seriali szpiegowskich polecam francuskie Biuro szpiegów.

ocenił(a) serial na 6
qiks33

Od trzeciego trochę się rozkręca. Btw, jak ostatni sezon Americans? Bo po przedostatnim miałem już dość tego serialu.

ocenił(a) serial na 5
adamcpdst

Sezon dobry. Na poziomie całego serialu. Ważne, że nie przekombinowali i dobrze zakończyli serial. :)

ocenił(a) serial na 6
qiks33

Ok, dzięki. Obejrzę zatem, bo ogólnie pomysł na serial świetny, ale po 2-3 sezonach miałem wrażenie, że zabrakło pomysłu co dalej. ;)