Jestem na odcinku 9 i mam dziwne wrażenie, że albo nie oglądam wszystkich odcinków, albo pokazują mi rzeczy, których w poprzednich
odcinkach nie widziałam...czy ktoś może mi wyjaśnić jak przeoczyłam pewne sceny ? czy ktoś z Was też ma takie odczucie ?
u mnie wszystko zgadza się każdy szczegół obejrzany a u ciebie czego nie widziałaś może to wyjaśnie xD
obejrzałam już 11 odcinków :P i np na początku 5 odcinka w "poprzednim odcinku" pokazują mi jak Astrid widzi Stephen'a przy torach jak znika...a ja to pierwszy raz widzę, potem także rozmowę, że porwano Care, no i na początku odcinka 9 sceny jak Stephen wstrzykuje jej serum...nie wiem, czy ja nie pamiętam co oglądała, czy najzwyczajniej w świecie jakimś cudem ominęłam jakiś odcinek...może wiesz w którym odcinku były te sytuacje ?
sytuacja jak astrid widzi stephena przy torach jak się teleportuję to jest z Odcinka 3 dokładnie to stephen teleportuję się w 37.01 minucie :) a serum które stephen wstrzykuje carze to też z odcinka 3 zaczyna się na 30.05 minucie mam nadzieje że o tą osobe chodzi jak o wstrzykiwanie zdaje mi się że przegapiłaś 3 odcinek :)