The Walking Dead: Dead City: Sezon 2 The Walking Dead: Dead City sezon 2, odcinek 7

The Walking Dead: Dead City | Novi Dan, Novi Početak

45m
7,0 141  ocen
7,0 10 1 141
The Walking Dead: Dead City
powrót do forum s2e7

Po co kręcić nowe odcinki z Maggie, aż dziw, że samej aktorce nie znudziło się grać wciąż tej samej schematycznej roli, to jest aż nadto irytujące, powtarzalne sceny, problemy, te same konfrontacje z Neganem.A sam Negan z rozterkami moralnymi do wyrzygu, jak gdyby nigdy nic wchodzi sobie do szpitala z którego nikomu nie udało wrócić, sztywny czeka aż zasłoni sobie drzwi dyktą, a następnie grzecznie puka żeby wejść, do tego te dzieci z oddziału pediatrycznego stojące nieruchomo jak na apelu szkolnym, ktoś może wyjaśnić racjonalnie co to było ? Familijne kino dla upośledzonych? Chorwat się snuje, a w finale odcinka wyskakuje nadpalona rzekomo spalona żywcem Dama .Finał sezonu zapowiada się wręcz nieziemsko, czekam z niecierpliwością cóż jeszcze bardziej debilnego można wymyślić.

ocenił(a) serial na 1
woman287

role uposledzone sa dla uposledzonej widowni. idolem lemingow moze byc tylko inny leming. kolo sie zamyka.

ocenił(a) serial na 9
ssijto

Już, dowartościowałeś się?

ocenił(a) serial na 1
alex_gawlas

logika to logika. nie dla lemingow.

ocenił(a) serial na 1
woman287

Dokładnie mam tak samo...a dla mnie ostatni odcinek i ostatnia scena czyli ten tekst będzie walczyć razem nie poddamy się był taki suchy że normalnie mam z tego bekę...to wszystko ta cała fabuła jest tak pusta i naciągana że nie wyobrażam sobie abym z jakiegokolwiek powodu usiadł i oglądał kolejny sezon ten serial jest tak denny i nudny jak flaki z olejem, a patrzenie na Maggie i te pieprzenie Hershell,Hershell normalnie to wyrzucania bez kitu wszystko tylko dla kasy