PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10024795}
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2842
The Walking Dead: The Ones Who Live
powrót do forum serialu The Walking Dead: The Ones Who Live

zaraz po Morganie dwie najbardziej upierdliwe postaci w serialowej adaptacji komiksu. no co tu sie moze nie udac...

ocenił(a) serial na 8
ssijto

100 000 mln dolarów przeznaczyli na ten spin-off.. To wątpię żeby to był gniot, już jest oficjalny zwiastun, Rick jako żołnierz CRM z którymi ma od początku The Walking Dead kawał dobrej historii, w pierwszym odcinku 1 sezonu możemy uświadczyć lecący helikopter CRM... To nie jest komiks, postacie są ale fabuła może być całkowicie inna, wykorzystali dane postacie z komiksu... Z tego co widzę to większość oczekiwała powrotu Ricka 1,7 mln wyświetleń na YT już ma zwiastun, do tego same komentarze na plus... Tobie ta postać mogła nie siadać mi na przykład bardzo nie podobała mi się postać Governora, Stranda z FTWD czy Madison która była mega wkur** do tego postać Alfy w głównym TWD była ściekiem... Ale postać Ricka? Jako tego dobrego? No mi się podobała i dobrze że dostaje osobną historię, chociaż ci co go nie lubią i tak to obejrzą.

ssijto

Mnie też wkurzała ta murzynka! Ale też z początku gdy chodziła sama z zombie była taka tajemnicza alternatywka i to mi się podobało a co lepsze teraz ma wrócić do tej dawnej siebie więc koks. A Rick był nie do zniesienia tylko w więzieniu jak bawił się w rolnika i miał zwidy żony nieboszczki oraz oczywiście gdy był pod butem Negana a tak to jest giga kozak i czekam na jego powrót jak na nic innego elo.

ocenił(a) serial na 8
ssijto

Gościu Rick to jest akurat postać epicka i lubiana , dodatkowo nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli.

ocenił(a) serial na 9
ssijto

Że też chce Ci się poświęcać czas na komentarz do "gniota" z "upierdliwymi postaciami".. Po prostu nie oglądaj. Co za problem?