PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

tak, wiem, że to nie jest następny odcinek, ale jeden z kolejnych. Tak jak w jednym z
wcześniejszych pod tytułem "Killer within" zapewne będzie w odcinku ktoś wewnątrz (poprzednio
jeden z więźniów), kto będzie chciał zaszkodzić grupie z więzienia. Jak myślicie, będzie to ktoś
nowy czy ktoś z grupy? Albo Rick całkiem zbzikuje i "niechcący" zaszkodzi grupie? Zapraszam do
dyskusji :)

ocenił(a) serial na 6
GreenLight_2

Ja sądze że ktoś obcy np.ktoś z grupy Tyressa może Allen i Ben ale raczej mniej prawdopodobne.Może ktoś z Woodbury.

GreenLight_2

endżrija IMO

GreenLight_2

może merle

kamil1735

też o nim pomyslalam, ale nie sądzę żeby chciał zaszkodzić grupie- w tym swojemu bratu, tym bardziej że prawdopodobnie go do siebie przygarną :)

ocenił(a) serial na 4
GreenLight_2

Po pierwsze, to nazwa odcinka została zmieniona na "Prey" ale to taki mały szczegół. Nie wiem dlaczego tutaj na filmwebie jeszcze tego nie zmienili. Sam osobiście zgłaszałem poprawkę. Po drugie w odcinku tym uświadczymy zapewne kolejnej walki z Gubernatorem stąd pierwotna nazwa "Killer Within", która odnosi się ogólnie do oblężenia. Niemniej jednak nie oznacza to, iż nikt tam nie będzie lawirował między zasadami. Ja osobiście wykluczam definitywnie Merla. Jego obecna sytuacja nie pozwala na to, by mógł się w jakikolwiek sposób wkupić ponownie w szeregi Gubernatora. Co za tym idzie musi dołożyć wszelkich starań by grupa Ricka dostała jakieś profity i wyszła na prostą. Po drugie jest jeszcze Daryl, który jest najważniejszą osobą w życiu Merla. Co do pomysłów z Rickiem. Wątpię w to, aby coś takiego miało miejsce. Może i zaczyna mu odbijać ale nadal potrafi racjonalnie myśleć w chwilach największego zagrożenia. Zmobilizuje się chłopak. Ja osobiście typowałem Glenna ze względu na jego zaślepienie wizją zemsty na Gubernatorze, ale po zastanowieniu, doszedłem do wniosku że nie jest na tyle głupi by robić takie rzeczy. Więc teraz pojawia się pytanie kto? Przypuszcza się, że grupa Tyreesa połączy się przypadkowo z Gubernatorem. Czy cała? Nie wiadomo. Ja osobiście sądzę, że Tyreese wraz z Sashą jednak będą na tyle rozsądnymi by się wycofać z tej propozycji. Tyle tylko, że zostaje Ben oraz Allen, a ci jak wiadomo mają bardzo szerokie poglądy co do "przetrwania", a co za tym idzie oni jak dla mnie są najbardziej prawdopodobni co do zajęcia pozycji sabotażystów.

tomb2525

Z tym Benem i Allenem to faktycznie może być racja. Od początku nie byli zbyt przyjaźnie nastawieni, mogą sobie podać ręce z Gubernatorem..