Jak sądzicie, czy w The Walking Dead pojawi się bratanica gubernatora?? Myślałem, że będzie
ona znajdowała się w "głównym" pokoju, lecz nie było jej nawet słychać, a sądzę, że byłby to
ciekawy wątek
Myślę że się pojawi, bo Gubernator mówił Andreii że jego żona zginęła 9 miesięcy temu w wypadku samochodowym, po czym dodał że ostał się tylko on i córka (w komiksie uważa ją za swoją córkę).
Coś czuję, że "Miszon" (swoją drogą zawsze chciałem wiedzieć jak się wymawia to imię :D) w ciągu kilku najbliższych odcinków wykryje te wszystkie perwersje Gubernatora i ta cała idylla upadnie.
Oby, bo Andy za bardzo traci czujność.
Też w sumie nie byłam pewna czy to się wymawia "Miszon", ale ostatnio Andrea zwróciła się do niej po imieniu, więc już wszystko jasne ;]
A ja ci powiem, że wątek jest prawdopodobny w 100%. Kikrman podczas ostatniego wywiadu nieznacznie naprowadził rozmówcę na tory Penny i tak delikatnie napomknął, że w Say the Word widzowie będą magli być świadkiem tego wydarzenia. Jeżeli natomiast nie będzie tego elementu w tym odcinku to w którymś innym pojawi się na pewno. Skoro sam twórca zatwierdzający epizody puścił pary z gęby to inaczej być nie może.
Powinny zostać ukazane te wszystkie szaleństwa 'Przedstawiciela Handlowego' bo widz w pełni musi zrozumieć jakim psycholem jest właśnie Phil.
Co do czujności Andrei, też mam nadzieje, że wkrótce się obudzi ( oby nie za późno ) bo jej naiwność zaczyna mnie lekko irytować :)
Chyba póki co najczęstszą kwestią jaka jest wypowiadana przez 'Miszon' to : " We want our weapons " :D