Oto powody dlaczego 1/10, a nie inaczej.
-Typowa fabuła dla serialu to szukanie wódy
-Fsyscy dobrzy aktorzy z wyjątkiem Andrew Lincolna i Melissy McBride już w tym serialu nie grają
-Zombie pojawiają się tylko jak im to wygodnie
-Sceny z wejściami po zapasy są niezmiernie nudne
-Przemyślenia i zrzeszenia postaci są często bez sensu
-Tylko przemyślenia i decyzje Hershela miały dużo sensu w sobie, niestety już ich nie uświadczymy :c
-Brak logiki w niektórych scenach, jak Glenn przebijający się przez hordę zombie, lub mieszkańcy
więzienia, którzy nawet nie zamykają drzwi do pokojów, przez co zupełnie po cichutku bez żadnego
hałasu zombie ich zjadają. Prawdopodobnie są sprawniejsze od ludzi xD
-Dodadzą pewnie taki problem rodzinny jak nienawiść Carla do ojca, bo nie zachowuje się jak
bohater. Fajnie, że Carl chce pomagać, ale chyba nie chciał był pożarty przez zombie, lub zgwałcony
-Pierwszym sezonem zajmował się Frank Darabont i serial był wart 9, lub nawet 10/10. W drugim
sezonie wyleciał, bo był za drogi. I tak dalej AMC oszczędza na najlepiej zarabiającym serialu.
Chciałbym powiedzieć, że Frank pozwał do sądu stację AMC, mam nadzieję, że poza
odszkodowaniem zarząda również powrotu do The Walking Dead.
Chciałbym również powiedzieć, że wszystkie moje tematy pod tytułem 1/10 zostają zablokowane.
Nie podoba mi się, że nie mogę wyrazić swojego zdania. Nie wiem kto ma mamię taką, że jego
ukochanego serialiku nie można skrytykować, dlatego piszę tu do wszystkich o tym.