PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

1 odcinek 3 sezonu

ocenił(a) serial na 7

Wczoraj obejrzałem w internecie 1 odcinek 3 sezonu i przez całe 43 minuty zadawałem sobie pytanie, jak można było spieprzyć tak dobrą końcówkę 2 sezonu? Na sam początek dostajemy 10 letniego Carla z pistoletem, który chodzi i rozwala zombie. Z całkiem fajnego dzieciaka z 1 sezonu zrobili pseudo zabijake...

To samo tyczy się fabuły, ominęli tyle serialowych miesięcy, żeby przerzucić akcje na wiosnę i pokazać, jak "odkryli" już to więzienie, Lori prawie rodzi, a wszyscy są "zabijaka"? No kurcze, Carol (Melissa McBride) strzela z karabinu tuż przed nogami Ricka i przystawia się do Daryla tekstami, "poświrujemy". Oglądając ten odcinek myślałem, że oglądam 2 część Zombieland.

Pomyliły mi się odcinki, czy na prawdę zarzucili takie gówno na 3 sezon?

ocenił(a) serial na 6
NexaT

http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/To+jaka%C5% 9B+%C5%BCenada!+-+odczucia+po+s03e1%C2%A0,2080749
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/%22Seed%22- +wra%C5%BCenia+%28mini+recjenzja%29,2034482

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Jeszcze chciałbym się zapytać, co się stało z tym murzynem i jego dzieciakiem? Ostatnia scenka jaką z nim zapamiętałem, to strzelanie ze snajperki w zombie, i strach przed zabiciem szwedy żony. Rick codziennie próbował się z nim skontaktować, aż tu nagle opuścili ten wątek.

No chyba, że ja nie obejrzałem jakiegoś odcinka...

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Morgan ma powrócić niedługo podobno.

EDIT:
W w 4 sezonie ma być.

ocenił(a) serial na 7
Karashoo

Jestem ciekawy co nam zaserwują.

Obejrzałem dopiero 1 odcinek 3 sezonu i nie wiem czy resztę obejrzeć w 1-2 dni czy się nakręcać i oglądać co tydzień. ;)

ocenił(a) serial na 10
NexaT

Ja trochę żałuje że się nakręciłem. (W niecały tydzień nadrobiłem wszystkie 3 sezony), no i teraz lipnie się czeka co tydzień.
Na pocieszenie oglądam sobie Californication .