PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177616
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Tylko 1 sezon w reżyseri Franka dawał radę reszta to już typowe MTV

ocenił(a) serial na 5
maciej2801

Wszyscy to wiemy :)

ocenił(a) serial na 6
maciej2801

Moim zdaniem drugi też był dobry. Wszyscy gadają, że farma, nuda etc., ale wtedy trupy były realnym zagrożeniem. Za to sezony 3 i 4 to jakaś pomyłka. Ciągle tylko odstawiają jakieś pseudo-filozoficzne gadki i robią głównych bohaterów z beznadziejnych postaci.

ocenił(a) serial na 6
MissChristie

Ja również lubię sezon drugi, jest gorszy od pierwszego, ale trzyma dobry poziom, czego nie można powiedzieć o kolejnych seriach.
Może to trochę jeszcze efekt świeżości, a zombiaki wtedy się tak nie opatrzyły, ale dobrze mi się to wszystko oglądało. I mam wrażenie że wszystko było zdecydowanie bardziej przemyślane i staranniej wykonane niż w następnych sezonach.
Trochę rozterek moralnych, Shane w szczytowej formie i świetna, kultowa jak dla mnie scena ze stodołą, czy najlepszy finał całej serii gdzie czuło się zagrożenie hordą zombi.

ocenił(a) serial na 7
MissChristie

no 2 też był fajny.... MIał coś w sobie potem to już papka dla gimbazy

maciej2801

Typowe MTV i papka dla gimbazy, czyli coś bardziej zaawansowanego poznawczo od widowiskowych scen walk z zombie (których najwięcej jest właśnie w pierwszym sezonie), tak? W takim razie pierwsza część piątego sezonu, która skupiona będzie zapewne na walce z grupą Garetha, zapewne setnie ci się spodoba.