PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177849
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

10 lutego 2013.

ocenił(a) serial na 6

Dziś oglądałem TWD ostatni sezon mid-seasonu i jestem wstrząśnięty, zakończyli takim wielkim
bum, że oczekiwanie AŻ do lutego będzie straszną tragedią fanów serialu. Mam nadzieję, że
wiedzą co robią... Aaaa i trailer mówiący o drugim mid-seasonie zapowiada miodną historię !!
9/10

ocenił(a) serial na 7
czesiol

Zapowiada się na prawdę świetnie. Rick i Carl jakieś spięcie, Grimes próbuje opuścić grupę, walka na arenie braci Dixon. Pytanie tylko czy Daryl wygrał, bo widać go było na promo w lesie gdzieś. A no i kwestia Axela niedługo może się wyjasni. Bardzo tajemniczy i podejrzany koleś. Coś czuję, że może mieć nierówno pod sufitem i w końcu zgwałci Beth, czy Carol.

ocenił(a) serial na 7
Vangelis7

Ja mam przeczucie że Axel to będzie taki sam poczciwy Axel jak ten z komiksu :)

SPOILER : Hershel w wersji serialowej nie ma tyle córek aby Axel mógł pełnić rolę Thomasa z komiksu który dwie skrócił o głowę a Andre niezle poharatał.

ocenił(a) serial na 6
Gloenik

ale jest tyreesa córka i córka herszela i jeszcze będzie się pewnie dobierał do Carol.

ocenił(a) serial na 7
czesiol

Wątpię aby to była córka Tyreesa :P raczej partnerka. A reszta grupy z którą przybył Donna, Allen i Billy(brakuje jego blizniaka Bena) pojawili się w Atlancie i ich historia była inaczej poprowadzona... Już pozwolę sobie na stwierdzenie lepiej :) myślę że będą kolejnym mięsem armatnim... Niestety. pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
Gloenik

Wygląda jak nastolatka xD Ale co do mięsa armatniego to musi ktoś walczyć w więzieniu, skoro Andrea jest z gubciem... A dodatkowo zmiana mym zdaniem wyszła na plus "szaleństwo" które wynikło z utraty Penny, prowadzi do komiksowego Bad M*****'a

ocenił(a) serial na 8
czesiol

Kurczę, ja właśnie obejrzałam odcinek i myślałam, że się przesłyszałam jak na końcu mówili, że następny odcinek w lutym. Żarty sobie robią...

ocenił(a) serial na 8
Lellandra

tez tego nie rozumiem, zamiast puscic z miejsca poki ludzie nakreceni, to odwlekaja z tym, dorbze, ze chociaz Dexter, Fringe, Homeland i Boardwalk Empire w normalnych odstępnach emitują

czesiol

Na fb jest fajny profil z ciekawostkami na temat TWD -> www. facebook. com/pages/Walking-Dead-Polska /171638772979154