Dlaczego Penny nie była agresywna jak na zombie tylko sobie grzecznie siedziała a Gubertnator ją czesał.
Wie ktoś może jak się nazywa aktorka która grała tą dziewczynę co została ugryziona na początku.
Jakoś ją uspokoił, przyzwyczaił do siebie, z leksza ale mało oswoił. Możliwe też, że wcześniej ją nakarmił.
Pewnie ci chodzi o najbardziej znaną dziewczynkę serialu, która na ekranie była tylko przez chwilę. Addy Miller.
Co ty bredzisz? Najpierw poczytaj potem pisz.
Penny to córka Philipa Blak'a czyli brata Briana Blak'a czyli naszego gubernatora.
Nie sledze komiksu, ani książek z pod płaszcza TWD, ale wydawało mi się że komiks tudzież książka a serial, mimo tego że są ze sobą w jakiś sposób połączone, to tak naprawdę jadą swoim własnym torem.
Zapewne się mylę, albo i nie, ale tak już mam ;]
no mniej więcej, np. w komiksie jest więzienie, jest gubernator, ale np. nie było farmy.
Jak to nie było farmy? Co Ty pleciesz?? Czytałeś komiks? Farma do jedna z głównych lokacji w komiksie, która nie dość, że została wprowadzona przed więzieniem, to jeszcze się do niej wraca po więzieniu. W serialu tego już nie będzie, gdyż jak widać po ostatnim sezonie, rozwiązano ten wątek maksymalnie.
gdzie mam czytać? nie przeczytałem Narodzin więc się uspokój. wnioskuję z komiksu i ze zdjęćia choćby które widziała Andrea.
Może Ty sie uspokój i jeszcze raz przeczytaj co napisałem, odniosłem sie do wszystkich zainteresowanych przeszłością gubernatora. Btw nie trzeba czytać tej książki żeby znać rodzine gubernatora itp. szukanie nie boli..
Tak na prawdę, to nie wiadomo czy była to bratanica, czy córka. Serial różni się w znaczącym stopniu od komiksu i książki. Nawet nie mogę sobie wytłumaczyć, dlaczego Gubernator ma tak wiele zdjęć tylko i wyłącznie ze swoją bratanicą. Takie zdjęcia na których widać żonę mężczyzny i jakieś dziecko są typowo rodzinne. Gdyby była to bratanica, to mogliby cykać fotki razem z bratem Gubcia - Phillipem.
gdzie miałem szukać człowieczku? nie mam czasu jak ty bo nie jestem dzieckiem neo i nie siedzę 24/h na kompie i wyszykuję, oglądam serial i tyle bez zbędnego doszukiwania się czegokolwiek gdziekolwiek. wnioskuje po samym serialu. pomyśl
Ogarnij sie człowieku i uwagi typu dziecko neo zachowaj dla siebie. Kolejny buc i forumowy napinacz, masz problemy to odreaguj sobie je gdzie indziej bo osobiscie nie życzę sobie, aby byle kto wysuwał takie wnioski wobec mojej osoby, ale tak, internet daje pozorną anonimowość więc żadnych ogarniczeń nie ma.. tak Ci sie tylko wydaje.
PS: Czasem nie zaszkodzi wziąść książkę do ręki i przeczytać, ale co ja tam niby wiem..
MrArther Najlepiej ignorować takich, taka rada na przyszłość. Bo i po co Ci się denerwować niepotrzebnie ;]
Wyluzuj chłopcze. Tego typu słownictwa możesz używać na swoim podwórku, a nie na forum.
Skoro nie potrafisz odpowiadać w sposób kulturalny, to wracaj do piaskownicy, gdyż najprawdopodobniej tam jest Twoje miejsce.
No nie, przecież zgłaszałam tą wypowiedź parę godzin temu, a oni do tej pory jej nie usunęli...co robi moderacja?
Tego typu wypowiedzi powinny być usuwane natychmiast.
Dziecko chciało po prostu zabłysnąć.
Dokładnie, no ale widzisz jak tutaj administracja kuleje..
To nie pierwszy raz kiedy ten osobnik tak się zachowuje, zresztą wystarczy przejrzeć jego inne wypowiedzi, które nie świadczą o nim zbyt dobrze.
anita23_fw, a to Ty nie wiesz, że jakoś trzeba zamanifestować swoje wybujałe ego? Jak wiadomo najlepszym sposobem na to jest łańcuszek podwórkowe łaciny.
Mogę się założyć, że jak agahub37 zobaczy nasze komentarze, to dopiero poleci podwórkową łaciną.
No cóż, tak to jest, jak ktoś za pomocą forum próbuje się dowartościować.
Wiesz, akurat w to ja nie wątpię. Zastanawiałem się, skąd ja znam ten nick, i już mi się przypomniało. Za czasów drugiego sezonu, kiedy pytał się o komiks (tak btw teraz robi to ponownie co dla mnie jest absurdem), to też się do każdego rzucał z gębą, bo go wszyscy odsyłali do angielskiej wersji mimo tego, że mówiło się na prawo i lewo, iż polskiego wydania tomów od 9 w górę nie ma.
No widzę że przynajmniej jeden wpis zablokowali. To raczej nie kwestia dowartościowania, tylko braku wychowania. Jeżeli znowu będzie robił gnój to się go będzie zgłaszać, proste.
Myslę że była świeżo nakarmiona i tyle. O oswojeniu nie ma mowy. Faktycznie w książce to bratanica Gubernatora ale jak to ubiorą w filmie to nie wiem, zauważcie że płakał wołając "moja córeczka" .W książce są świetne opisy apetytu tejże córeczki.
Dokładnie. Poza tym mimo iż główne wątki są niezmienione to otoczka dosyć znacznie się różni. Są postacie, których w komiksie nie ma, inni pojawiają się dużo później i są inaczej przedstawieni a znowu inni jak Shane w serialu był długo a w komiksie został szybko zabity. Dlatego o ile w komiksie to jego bratanica to w serialu zrobili z niej jego córkę.. Tak jak z Lori, w serialu zginęła już dawno a w komiksie przecież ginie dopiero później z córką, jak Gubernator najeżdża na więzienie. Dużo jest odchyleń od komiksu, więc nie ma co się sztywno trzymać tego co tam było. Tutaj przedstawiają to tak żeby uatrakcyjnić serial.